Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 27.......

mam 27 lat i nigdy nie uprawiałem seksu niestety nie z wybory

Polecane posty

Gość 32 na karku
musiałbym spekulować a czasu też na to za mało

Gość 32 na karku
A Ty niegrzeczna się nie chwal:P

32 na karku absolutnie sie nie chwale ;) Chodzi mi mianowicie o to ze w tych czasach zeby szukac dziewicy czy prawiczka trzebaby bylo udac sie do przedszkola,coraz mlodsze osoby zabieraja sie za sex.Ja nie ukrywam ze fajnie byloby miec faceta bez zadnej przeszlosci sexualnej ;)

Gość 32 na karku
do przedszkola.... Ale mi dowaliłaś:D

Gość 32 na karku
bez żadnej przeszłości ciekawe czy dla mnie byłaby to właściwa opcja?;)

"iec faceta bez zadnej przeszlosci sexualnej" co jest fajnego w posiadaniu faceta który jest albo - tak beznadziejny że żadna sięw nim nie zakochała/zauroczyła i nie doszło do niczego. czyli nawet pewnie nie wie jak to jest być w związku - takim nieudacznikiem któremu nie udało się naweet przelecieć laski bez zobowiązań - oba na raz super marzenia myslisz że trafi ci sięprzystojny, fajny, inteligentny, zaradny, pewny siebie 30 letni prawiczek? oszalałaś?

Gość 32 na karku
spokojnie:) wiem co miałaś na myśli:)

a z jakiego powodu ktoś zostaje 30 letnim prawiczkiem? tylko dlatego, że nikt go nie chciał albo nie potrafił sobie zorganizować kogoś. przecież gdyby był taki cool to jakaś sama by go w wieku dwudziestu paru lat poderwała... nawet jak by był umiarkowanie nieśmiały bo i tak jej by sięto opłaciło... zauroczyła by sięi by go sobie zdobyła

Gość 32 na karku
a jeśli nie byłby umiarkowanie nieśmiały? opłaciło??? wszystkich rozumów jeszcze nie pozjadałeś

'z jakiego powodu ktoś zostaje 30 letnim prawiczkiem?' bo zamiast isc na panienki spedza noc na kafe ;)

Nie wiem z jakiego powodu.Moze zapytaj kogos kto ma 30 lat i jest prawiczkiem.Moze to byl jego wlasny wybor?Osobiscie znam czlowieka,ktory jest boski.Nie ma chyba dziewczyny ktorej by sie nie podobal,jest przystojny inteligentny,zabawny etc i co jeszcze??Jest prawiczkiem.Ma 26 lat.A dlaczego??Bo chce zrobic to dopiero po slubie.

to Ty się jego zapytaj dlaczego chce to zrobić po ślubie? odpowiedź w rodzaju: takie mam zasady możemy od razu wyśmiać :D chyba, że potwierdzi ją zaangażowanym życiem religijnym co się zdarza rzadko

Gość 32 na karku
a dlaczego wysmiać? albo przykładny katolik z zasadami, albo nie - czyli bez jakichkolwiek zasad?

Gość 32 na karku
to nie ja:P aczkolwiek jestem trochę inaczej skonstuowany... i nie potrafiłbym z pierwszą lepszą

odpowiedź, taką jaką Ci podał nie tłumaczy niczego najprawdopodobniej ma jakiś problem na tle emocjonalnym, seksualnym zasady muszą być poparte światopoglądem, wyznaniem jakimś kodeksem etycznym, który (powtórzę się) zawsze wynika z jakiejś wizji świata, człowieka ktoś, kto nie ma takiej wizji, światopoglądu odpowiadając, "że takie ma zasady" de facto nie udziela odpowiedzi, tylko jej unika ja się nie śmieję z katolików, rzetelnie wierzących, ja nie wierzę w zasady bez wyznawane bez powodu

"bo zamiast isc na panienki spedza noc na kafe " zadnie domowe drobione? :P "opłaciło??? wszystkich rozumów jeszcze nie pozjadałeś" no tak ty jesteś tym przystojnym, fajny, pewnym siebie, ciekawym 32 letnim prawiczkiem który jakoś miał pecha i nigdy nie był w związku bo nie poznał TEJ dziewczyny. 🖐️ "??Bo chce zrobic to dopiero po slubie" ilu takich jest? 2? zresztą jak by się naprawdę zakochał z wzajemnością to pewnie zasady by poszły w kąt. bo on je głosi najprawdopodobniej dlatego, że np.: się boi... bo w istanienie aż tak prawdziwie wiernych nie zaburzonych to jakoś nie wierzę :O niewierny tomasz ze mnie :classic_cool:

'zadnie domowe drobione? ' ty mi tutaj nie podskakuj, jakbys widzial to co ja widzialam a nawet robilam to bys zemdlal.

Gość do depeche
jestes dziewica czy nie?