Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamowatyzawalacz

Stereoptyp a mlodszy facet od kobiety bez skrajnosci

Polecane posty

Gość hamowatyzawalacz

Czy sterepotyp ze facet ma byc starszy jest mocno zakorzeniony czy w malych roznicach (kilka lat) jest bez znaczenia czy może wywoływać jakies poczucie wyłamywania się ze standardu u kobiety?

wydaje mi się, że nowoczesne kobiety mogą mieć młodszych facetów :) tak nam to tłumaczyli na demografii : - kiedyś laski nie umiały o siebie zadbać , więc brały starszego typa co miał juz pracę i zabezpieczenie finansowe, mogły sobie mieć z nim dziecko i w ogóle a teraz kobiety są na równi z mężczyznami i jeżeli nie muszą być koniecznie utrzymankami to mogą się związać z młodszym :) ja tak zrobiłam :D i pewnie obydwoje umrzemy z głodu kiedyś :o

To jest stereotyp. Najlepszym przykładem jest mój najlepszy kolega. On ma 23 lata a Jego dziewczyna z którą mieszka razem 33 lata :)

Gość hamowatyzawalacz
Przykladow w sumie tez znam pare :) . A czy po określeniu się że nie ma to znaczenia po wypowiedzi o tym ze jest starsza , to nie ruszać tematu czy może sie to jeszcze kołatać po głowie i budzić watpliwości?

Cóż, powiedziawszy szczerze jeśli chodzi o moją obserwację longituidalną - żaden taki związek nie przetrwał próby czasu. I chodzi tu o dłuższy czas, a nie o 2 - 5 lat.

Gość luiza 26
Ja jestem starsza od swojego chłopaka o 2 lata:) i mamy się dobrze, już od ponad 4 lat :)