Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analfagetorek

chodzicie do kina?

Polecane posty

Gość analfagetorek

pytanie mam nastepujace, chodzicie do kina jak chcecie isc na jakis film czy tytlko wtedy kiedy sa jakies promocje??

Gość chodze raz w miesiącu
umawiam sie na senas z koleżanką

po tym jak kilka razy przpuscilam ponad 40 zl za denny seans przestalam bywac w kinie.Coraz cześciej oglądam filmy online,tylko ze nie na ekranie monitora a w tv

Gość drugi grzech główny
raz w miesiącu obowiązkowo, promocje nie bardzo mnie interesują, bo nigdy żadnej nie widziałam :P

Gość
Czasami , jak jest bardzo dobry film to tak.

Gość opiniekon
@drugi grzech główny a chociażby środy z orange??

Gość niiiiiiieeeee
nie, sorry ale dla mnie to strata pieniędzy, i tak wszystkie filmy kilka dni, czy tygodni po premierze można sciągnąć z nneta, a niektóre nawet przed premierą, poza tym nigdy nie lubiłam chodzić do kina, w którym co chwilę ktoś przeszkadza, albo coś szepcze, albo szeleści papierkiem itp. wolę filmy oglądać wylegując się wygodnie na łóżku przed kompem i w samotności ewentualnie ze znajomymi :)

Gość opiniekon
no ale co do tych pieniędzy - jak się idzie z kimś, to można kupić na spółkę jeden bilet a dzięki środom mieć dwa - wychodzi poniżej 10 zł za bilet.

Chodzę z chłopakiem do kina raz na tydzień :) Za to nie oglądam telewizji, ani filmów na komputerze. Nic nie zapewni takiej jakości odbioru jaka jest w kinie.

Uwielbiam chodzić do kina...minimum raz na 2 tygodnie chodzę. Unikam Multikin i innych multipleksów, w których faktycznie ludzie chyba przychodzą sobie pogadać a nie na film..gdzie wszędzie wala się popcorn a bilet kosztuje 3 razy więcej niż w małym kinie. "Najlepsze to małe kina w rozterce i w udręce, z krzesłami wyściełanymi pluszem czerwonym jak serce..." :)

Gość niestety nie chodze
od kiedy jestem mezatka moj maz nie zabieram mnie do kina aja nie mam na to pieniedzy bo nie pracuje tylko studiuje:(