Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TragicznaNieznajoma

znajomości internetowe moze ktos doradzi

Polecane posty

Gość TragicznaNieznajoma

Jestem niesmiala, nigdy nie mialam chlopaka, mam dwadziescia pare lat. Podobno nie jestem brzydka. Faceci zwracaja na mnie uwage jedanak sprawiam wrazenie, ze nie jestem nimi zainteresowana (to z powodu niesmialosci). Postanowilam że może poznam kogos wirtualnie. Przez internet nie mam problemow z nawiazywaniem znajomosci. Mimo moich problemow jestem wybredna i nie z kazdym sie spotkam. Wreszcze udalo mi sie poznac kogos kto byl wedlug mnie przystojny a jednoczesnie dobrze mi sie z nim pisało. Przez miesiac, dwa pisalismy do siebie na gg. W tym czasie zaproponowal spotkanie, wstępnie sie zgodzilam. Kilka razy proponował konkretne terminy spotkania, jednak ja troche zwlekalam (balam sie, ze moze nie zaakceptuje mnie). Kiedy wreszcie bylam zdecydowana i podalam mu nr telefonu nie odezwal sie i do spotkania nie doszlo, na gg tez juz nie napisał. Strasznie to przeżylam (moze powinnam sama sie odezwac ale nie potrafie sie narzucac). Po około pół roku przypadkowo natrafilam na niego na czacie. Znowu chcial sie spotkac, znow wzial moj nr telefonu, znow mial zadzwonic ale tego nie zrobil....W czym jest problem... Tym bardziej, że od samego poczatku podobno bardzo mu sie spodobalam, uwaza ze jestem pociagająca...itd.

Olej go po prostu, bo widocznie facet jest inny w zyciu, niz na chatach, co jest baaaardzo czeste.

Jak się chcesz z kimś przez neta umówić to nie gadaj z nim przez 2 miesiące i nie zwlekaj ze spotkaniem.