Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaa

jest mi głupio i wstyd

Polecane posty

Gość zawiedzionaa
mysle ze nie bede cierpiec i tesknic za nim do emerytury...wiem ze nie mozna nikogo do milosci zmusic....ale pierwszy raz ktos tak o mnie dbał, tak mnie traktował... chciałąm z nim spedzic cale zycie :(

Gość taaaa jaaaasne
malo stanowczy a co ma do tego czestotliwość...ile to jest par, ktore są szaleńczo w sobie zakochane a jak zamieszakaja razem to juz nie jest tak słodko i sie rozchodzą...co juz wtedy nie ma milosci i zauroczenia???

"ale pierwszy raz ktos tak o mnie dbał, tak mnie traktował" - może pierwszy ale nie ostatni. Nowa sukienka może znacznie lepiej pasować:) A jeśli chodzi o pytania rodziny i znajomych - najlepiej jak powiesz, że po prostu nie wyszło. Nie pozwalaj im na analizowanie sytuacji i dopytywanie się o szczegóły, bo w ten sposób tylko będziesz rozdrapywać niezagojone rany. Poza tym podchodząc do sprawy właśnie w taki sposób "nie udało, się trudno, tak bywa" - Ty będziesz się lepiej czuła. A za jakiś czas zostanie miłe wspomnienie fajnych chwil, bez złości czy innych negatywnych uczuć. Powodzenia:)

"a co ma do tego czestotliwość...ile to jest par, ktore są szaleńczo w sobie zakochane a jak zamieszakaja razem to juz nie jest tak słodko i sie rozchodzą...co juz wtedy nie ma milosci i zauroczenia???" - No właśnie sama sobie odpowiadasz na pytanie:) Z jedną uwagą - nie można mówić o miłości po miesiącu jeśli spotykałaś się z kimś np. raz w tygodniu, bo to są 4 spotkania. Możesz natomiast być zauroczona.

Gość eqo
nie ma powodu do wstydu nie musisz wszystkim mówić, że cię rzucił po prostu się rozstaliście

Jeśli masz się lepiej poczuć powiedz, że to Ty rzuciłaś jego, bo np. Cię zdradził..Zasłużył sobie na taka opinię cham.

Gość zawiedzionaaa
no kłamać nie bedę rodzinie ani znajomym.... w zdrade i tak mi nikt nie uwierzy...powiem jak jest i tyle.... najgorzej ze rodzice strasznie sie zawiedli, nie wspominając o mnie...mama bedzie przezywac bo wie ze ja cierpie.... tak chciałabym juz zapomniec...i miec to za sobą...

"Jeśli masz się lepiej poczuć powiedz, że to Ty rzuciłaś jego, bo np. Cię zdradził..Zasłużył sobie na taka opinię cham" - doskonały przykład krótkowzroczności:) W którymś momencie wyda się jak było naprawdę i autorka wyjdzie na zakompleksioną kretynkę. A może podzielisz się swoimi przemyśleniami, które sprawiły, że uwazasz że eks autorki jest chamem?

najgorzej ze rodzice strasznie sie zawiedli, nie wspominając o mnie...mama bedzie przezywac bo wie ze ja cierpie.... grow up! and move on!

"tak chciałabym juz zapomniec...i miec to za sobą..." - dlatego nie rozdrapuj tego. Pójdź na zakupy, do kina, wyjedź gdzieś, zapisz się na kurs tańca, zmień pracę, niech coś się dzieje, będziesz miała dużo zajęć to zabraknie Ci czasu na myślenie o tym:)

ZS, no nie katuj jej:) Weź pod uwagę, że napisała "no kłamać nie bedę rodzinie ani znajomym.... w zdrade i tak mi nikt nie uwierzy...powiem jak jest i tyle...." - myślę, że można to zaliczyć na duży plus:)

Gość zawiedzionaaa
zawsze szczery a niby do czego mam dorosnąć...i jai to ma zwiazek z tym ze rodzice są zawiedzeni??? to ze przezywam rozstanie z Nim, to chyba naturalna reakcja....

zawsze szczery a niby do czego mam dorosnąć.. do doroslej osobniczki - to chyba jasne .i jai to ma zwiazek z tym ze rodzice są zawiedzeni??? wprost proporcjonalny

Gość zawiedzionaa
a mozesz rozwinąc swoją jakze juz głęboką mysl????

Gość zawiedzionaaa
nie wiem czy dla ciebie to jest takie ciezkie do zrozumienia ale rodzice sie o mnie martwią...

a mozesz rozwinąc swoją jakze juz głęboką mysl? naturalnie wprost proporocjonalnie oznacza, ze jesli zmienia sie przyczyna to skutek zmienia sie rownolegle z przyczyna, w tym samym kierunku

nie wiem czy dla ciebie to jest takie ciezkie do zrozumienia ale rodzice sie o mnie martwią... to ja powiem tak: nie wiem czy to dla ciebie jest ciezkie do zrozumienia, ale wychodzi o to, ze to ty sie martwisz o to, ze oni sie martwia, ze ty sie martwisz, innymi slowy jestes dzieckiem

Gość hehehee
POpieram

Gość mojhdfhgjkl
zawsze szczery znowu uzdrawia świat :s

Gość zawiedzionaaa
bardziej to zakrecies niz jest w rzeczywistosci... ich dzieckiem bede zawsze i beda sie martwic niezaleznie od sytuacji jaka mnie spotka...tacy juz są. tak samo jak ja martwie sie o nich... mama ma problemy z sercem wiec po co ma sie denerwowac. a o mnie sie nie musisz martwic, odcierpie swoje i znowu spojrze inaczej na świat. i daruj sobie te swoje "mądrosci" one nie są mi potrzebne. i dzieckiem juz nie jestem. a ty stwierdzasz to po jednej sytuacji z mojego zycia.

Gość hehehee
po co tu piszesz skoro madrosci innych nie sa ci potrzebne?

Gość zawedzionaa
innym to ja dziekuje za rady. (oczywscie te dobre i sensowne )

widze, ze kompletnie nie rozumiesz tego co ci pisze, chcialem delikatnie ale zwyczajnie sie nie da otoz twoi rodzice moga byc ZAWIEDZENI jesli na przyklad nie skonczysz studiow medycznych tylko rzucisz je i zaciagniesz sie do cyrku i splodzisz dziecko z cyrkowym clownem wstyd i glupio to mogloby ci byc, gdybys majac wspanialego, dobrego i krysztalowego faceta puscila sie z owym clownem i zaciagnela do cyrku w sytuacji jaka przedstawilas to ani nie ma powodu by ci bylo glupio, ani nie ma powodu by twoi rodzice byli zawiedzeni, jasne, sa rodzicami wiec martwia sie o twoje uczucia - ale to nie ZAWOD, to nie ROZCZAROWANIE to tylko TROSKA nie oceniam cie wbrew temu co napisalas po "jednej sytuacji" tylko po twoich dzieciecych, kompletnie niedojrzalych pogladach i po stylu w jakim to wszystko opisujesz pozdrawiam :-)

Gość zaawiedzionaaa
spoko.

Gość farelowa
zawiedziona jestes jeszcze na tym topiku ? pracowalam cale 2 dni i nawet na kafe nie mialam czasu wejsc . odezwij sie

Gość zawiedzionaa
farelowa jestem:) mozemy pogadac ale wolałabym nie na cafe, jesli mozeesz to zostaw mi maila a ja sie do ciebie odezwę. pozdrawiam:)

Gość farelowa
ewam98@live.ie

Gość zawiedzionnaa
wysłalam ci nr gg na maila