Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaa

jest mi głupio i wstyd

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaa

zawiodłam strasznie sie na facecie, ktorego kocham do tej pory...spotkalismy sie w sumie przypadkowo i od spotkania do spotkania az zaczeło sierobic powaznie...bylismy parą. On przystojny, madry, po dobrych studiach, wydawalo sie ze faect z klasą...poznal moja rodzinę, pił z moimi przyjaciilmi, wszyscy pod wrazeniem, ja sama wyrazalam sie o nim w superlatywach...i nagle wszystko się skonczyło....uznał ze to nie to, ze on tego nie czuje... jest mi głupio pzred cała rodziną i znajomymi bo to przeciez "taki wspanialy facet" wszyscy sie wypytuja co sie dzieie a mi jest wstyd sie przyznać..czuję sie jak idiotka. do tego serce mi krwawi:O nie wiem jak to przezyć ...

Gość farelowa
wspolczuje ci :( ja boje sie tego samego :( dlugo byliscie razem ?

Gość gdyegf7hrhgi
po prostu trzeba przeżyć i wszystko, tylko nie bierz żadnego sznurka ok?

Mam tak samo facet którego ją kocham nie kocha mnie zresztą nigdy tego nie powiedział ale myślałam że tak bardzo widać z mojej strony że zrozumie. Niestety i tak bywa że kobieta zakochana pod uszy jest odtrącana i czuje się strasznie. Ale wierz mi nie każdy facet zasługuje na miłość jaką mu możemy oferować. Przejdzie ci ta miłość. Ją też cierpię z powodu nieodwzjaemnionej miłości. Trzymaj się.

Gość zawiedzionaaaa...
no nie powiesze sie...ale głupio sie teraz czuje...wszystkim mowilam jak to ja szczesliwa jestem i jaki on jest wspanialy a wyszło co wyszło... bylismy razem rok...i wszystko wyszło z dnia na dzien...cala moja rodzina sie zawiodła...brat nie moze uwierzyc... ja sama nie wiem co myslec, nie dociera to do mnie..

Gość farelowa
o kurde rok to dlugggo . ale nie spodziewalas sie? nic nie wskazywalo na to ? ja mam tak ze moj mnie poznal ze wszystkimi jego znajomymi i wiem ze jak cos sie stanie to juz nie bede moi znajomi :( poza tym mamy 1 dobra wspolna koleznke :(

Gość zawiedzionaaa
jest mi strasznie ciezko...po nim akurat tego sie nie spodziewałam, nawet nie mial konkretnego powodu...

Gość farelowa
ale co ci konkretnie powiedzial ? ze co ? nie czuje juz tego ? znudzilo mu sie ? ile macie lat ?

Gość zawiedzionaaaa
no z dnia na dzien wszystko sie stało, jeszcze dwa dni pzred tym wszystkim rozmawialismy o wspolnym wyjezdzie na wakacje...w zyciu bym sie nie spodziewala ze ON wywinie mi taki numer...zawsze jak cos było nie tak to rozmawialismy o tym...a teraz?? nie wiem co sie stało...wszyscy sa dosłownie w szoku...jest mi strasznie głupio...cała rodzine z nim poznałąm...wszedzie z nim byłam, wesela, urodziny, imieniny, kazdy myslal ze my juz tak do konca...:O tylko sie pytali kiedy slub... nawet nie chce gadac o tym z rodzicami...

Tobie nie jest czasem glupio powiedziec wszytskim, ze taki fajny facet, Cie po prostu olal? nie wiesz jak sie przyznac do tego? wiecej piszesz o znajomych i rodzinie, niz o wlsanych uczuciach.

Gość zawiedzionaa...
moja mama była strasznie za nim, zawsze mowila ze taki ułozony, kulturalny, złego słowa nie dała na niego powiedziec... on ma 26lat ja 23

Gość farelowa
ja mam faceta 3 miechy i sie boje tego samego :( a ile masz lat ? moze to ma zwiazek z jekas byla ? albo moze nie mial tego na mysli ? dawno ci to powiedzial ? nie odezwal sie juz ?

Gość zawiedzionaaa
dla mnie to był facet na całe zycie...jest mi głupio ze taki facet mnie olał...jest mi strasznie z tego powodu zle...ale mam tez takie poczucie ze go "przecenilam"

Gość farelowa
kurcze jak mi cie szkoda :( kiedy to sie stalo ? ja to zawsze moze lez wylewam :( tylko nie dzwon do niego przypadkiem !!!! On musi sam zadzwonic :(

Gość mariolkajolka
czy uprawiałas z nim seks ?

Gość zawedzionaaaa
nie wiem , moze zapeszyłam... nie odzywa sie do mnie, jakby zapadł sie pod ziemie...boli mnie to strasznie...pierwszy raz w zyciu sie tak zakochałam...jestem idiotką :O

Gość farelowa
ale tak szczeze to piszesz tylko o tym jak ci glupio a nie jak ci smutno . nie tesknisz za nim ? chodzi tylko o to co inni mysl a?

Gość farelowa
ile to juz dni ?

Gość zawedzionaaa
no juz miesiac nie mamy ze sobą kontaktu...nie moge w to uwierzyć ze mnie tak potraktował, ja pzrez to po nocach spac nie moge...to mnie kiedys zamęczy :O mama wciaz sie wypytuje co sie stało a ja sama nie wiem :O

Gość zawiedzionaaa
t esknie za nim strasznie...codziennie wyczekuje smsa od niego, telefonu, sni mi sie po nocach, nawet nie wiem co mam mu po takim czasdie napisac skoro mnie nie chce :O

Gość zawiedzionaaa
o byłą na bank nie chodzi...bo ona jest juz męzatką... jesli chodzi o inna to tez raczej wątpie...nasza wspolna znajoma (dziewczyna jego przyjaciela) powiedziala ze sie z nikim nie spotyka... zreszta ona tez go nie rozumie...

ja bym napisal - przykro mi. nie rozumiem Twojej decyzji. pomoz mi zrozumiec.. dlaczego? moze to mi pozwoli, łatwiej zapomnieć. wiesz.. ze wole najgorsza prawde w oczy, niz slodkie klamstwo."

Gość mariolkajolka
ale czy uprawiałaś seks z tym czarujacymfacetem? bo przyczyna moze w nim miec swoje podłoże

Gość farelowa
a pisalas choc raz do niego od tej pory ? daleko od siebie mieszkacie ? widujecie sie czasami ?

Gość zawiedzionaaa
pisałam do niego dwa razy o spotkanie, powiedzial ze sie spotkamy...i milczał...drugim razem było to samo...widzi mnie na gg, nawet nic nie napisze... dzieli nas 25 km. mam pisac po raz koleny?? ile mozna??

Gość farelowa
najlepiej nie pisac . jezeli nie znasz jego numeru to wykasuj i zapomnij xx nie czekaj na esa . cos musialo sie stac , nic ci nie przychodzi do glowy \? jak on ci to powiedzial ze co ? znudzilo mu sie ? nie ma czasu to juz nie jest to czy jak ?

Gość 32 na karku
wierzę, że możesz być zawiedziona ale naprawdę nie przejmuj się, co pomyśli rodzina i znajomi...porozmawiaj z kimś otwarcie... może trochę Ci ulży

Może byłaś żelazną dziewicą ?? Albo kłodą lub coś w ten deseń. Po twoich żalach wnioskuję, że chyba seksu nie było, jakby był to by ci nie było głupio przed rodziną i znajomymi tylko byś pisała o własnych uczuciach. Skoro rok z tobą był to widocznie był zdecydowany ale czegoś musiało brakować i w końcu zrezygnował.