Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaa

jest mi głupio i wstyd

Polecane posty

Gość szczery ma racje....
...posluchaj go..super facet..😘

Gość zawiedzionaaa
o matko znalazłam swoj topik:) co prwda z tym chlopakiem sie nie zeszlam, kontaktu tez nie mamy ze soba, jkbysmy sie nie znali...masakra...po nim to mialam takie przeboje z facetam ze szkoda nawet pisac... mysle jeszcze o nim czasami ale to juz zupelnie cos innego niz na , poczatku...odchorowlm swoje obecnie jestem samaa le nie jest mi z tym zle:) bedzie dobrze.musi byc. napewno.

Gość sunshine liveeee
pamietam Twoj topik.. a dwa miesiace temu przezylam podobna historie, nawet roznica wieku jest taka sama:) ja 22 on 25.. tez odszedl nagle, z dnia na dzien, w weekend sie bawilismy, bylo extra a po niedzieli juz zerwal. bylismy ze soba prawie pol roku. duzo i nieduzo. tez chyba bylam w niego zapatrzona jak w obrazek:P wszyscy dokola tez sie dali zwiesc. no coz - pozory myla. ale wiem ze nie jest taki idealny, jak go widzialam. chocby sadzac po tym jak ze mna zerwal-przez telefon;) Autorko-trzymaj sie:) nie Ty pierwsza i nie ostatnia:) a wlasciwy facet sie znajdzie z czasem, na pewno🌻

Gość zawiedzionaaa
ja nadal uwazam ze to swietny facet, kiedy bylismy razem to mnie nigdy nie zawiodl, zawsze moglam na niego liczyc, duzo sie od niego nauczylam, przezylam wspaniale chwile no i mam co wspominac...fakt faktem rozstalismy sie , powodu nie znam do dzisiaj widocznie tak musialo byc, wtedy bylam zla i zraniona, tweraz widze to z innej perspektywy, czas jednak robi swoje...mimo wszystko szanuje go i nie zaluje niczego. jest mi przykro ze tak sie ode mnie odsunal, ze nawet kontaktu nie mamy zero zyczen itp bo akurat z nim bym chciala miec kontakt chocby od swieta, raz na jakis czas pogadac ale widocznie on tego nie potrzebowal. coz zyje sie dalej:) ze mna naprawde ok:)

Gość pinokio ona
mi od jakiegos czasu tez jest ;[