Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3333333

Prosze o pomoc!!!pilne

Polecane posty

Gość ona3333333

witam, pewna osoba wyrzadzila mi krzywde powazna chodzi o zniszczenie czegos bardzo waznego mam numer tel tej osoby bo mi podala chce odezyskac zadosc uczynienie za strate mialam zadzwonic do tego kolesia tak to ustatlilismy koles nie odbiera telefonu......robi na zajete.....i wogole zero jakiegos kontaktu przypuszczam iz telefon musi miec na abonament,,,,skoro ma wlączony bo jakby mial na karte to by ja wyjal i wyrzucil!!jak sie dowiedziec czy ten jego numer jest gdzies zarejstrowany ?????wie ktos cos????

Gość kuskus
idfz na policje :) zgłos zniszvcczenie i podaj ten numer oni powinni ustalic goscia :classic_cool:

Gość dokładnie tak
idź na policje

Gość ona3333333
jak myslicie ze jakby byl na karte to by wyrzucil chyba ja a na abonament jest trudniej????

Gość ona3333333
ale ze jak zablokuje prosze dokladniej ????

jest mozliwosc podania numeru telefony, ktorego sobie nie zyczysz odbierac - i wtedy nie masz informacji o probie kontaktu z tego numeru

jak ma na abonament to na kogoś jest umowa nie? pewnie na niego. więc nawet jak wyjebie karte spali, telefon wrzuci do rzeki to mu nic nie da. skort masz numer jeśli kupił starter, jakiś tel za 100zł na bazarze. wywinął ci jakiś numer, po czym pozbył się telfonu i karty to już gorzej bo policja go nie namierzy choć mogą chyba ustalić skąd było połaczenie, jakiś rejon (operatorzy mają obowiązek udzielić takich informacji policji) ale ja tam nie wiem , nie znam się na tym.

Gość ona3333333
wiesz no kurcze policja sie powinna dowiedziec chyba co to za osboba z tego numeru jesli jest zarejstrowany gdzies w bazie np era

Gość to zalezy
bo moze miec na karte, ale umowe na okreslona ilosc doladowan. wtedy raczej karty nie wyrzuci, bo jest to rownoznaczne z zerwaniem umowy, za co moze zaplacic kare ok 600 zl. idz na policje i niech go zlokalizuja

Gość ona3333333
od wczoraj dzwonie z 5 numerow do niego i nic poprostu grozi mu duze odszkodowanie za ta rzecz od wczoraj chyba z 200 razy dzownilam zajete lub rozłacza

Gość ona3333333
koles ma 602poczatek i to jest era kurcze chyba pojde na policje

Gość policja zeby
ustalic numer tel musi miec pozwolenie od prokuratora, sami nic nei zrobia

Gość ona3333333
jak np zglosze sprawe na policje ze facet wyrzadzil mi krzywde to prokurator powinnien dac im pozwolenie by sprawdzili namiary goscia

Gość pewnie da
ale to potrwa hmm

Gość ona3333333
grunt zeby ten fiut glupi mial abonament i zeby wiadomo bylo gdzie mieszka i owgole

602 to wcale nie musi byc era - teraz mozna swobodnie przechodzic miedzy operatorami bez zmiany numeru

Gość ona3333333
licze teraz na policje i trudno moze sie przydadza raz w zyciu;-))

Gość ona3333333
jeszcze raz dziekuje za rady;-)