Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krwawa miazga

- - - SERDECZNE ŻYCZENIA - - -

Polecane posty

Wszystkim którzy tak kochają muzykę że muszą koniecznie dzielić się nią z sąsiadami. Tym którzy uważają że mogą zatruwać życie innym swoim dudnieniem. Wszystkim którzy ograniczają wolność innych zmuszając do słuchania wraz z nimi w mieszkaniach, autobusach, samochodach lub gdziekolwiek indziej. Życzę wam z całego serducha powolnego zdychania w bólu i samotności na jakieś obrzydliwe, rzadko występujące choróbsko. Wszystkim ciotom pierdzących rozmaitymi złomami na całe osiedle. Obyście skończyli pod kołami swoich badziewi. Imn szybciej tym lepiej. Durnym rodzicom durnych bachorów którzy uważają że okres noworocznego świętowania petardami trwa dwa miesiące i kupują to gówno swoim smrodom. Życzę wam serdecznie odkrycia zdrady partnerki lub partnera tuż przed pierwszą gwiazdką w Wigilię. Oby wam opłatek w gardle stanął. Wszystkim handlującym tym strzelającym gównem i sprzedającym to dzieciakom życzę żeby im podczas przewalania tego towaru łapy pourywało. Najlepiej razem z łbami.

Gość knmsgld
sobie i swojemu wiszczącemu bachorowi i smrodowi tez tego zycz tylko napisz to dużymi literami

Gość krwawa miazga ma odjazd
kontynuuj, fajnie sie czyta:D

Chwilowo nie mam następnych wspaniałych którym mógłbym składać równie radosne życzenia. Może jeszcze te przypały które zawsze i wszędzie muszą się wepchnąć swym samochodzikiem, być pierwsi, lecieć. Kupują sobie pajace superekstra wozy a potem czołgają się przez przejazdy i wyboje 5km/h modląc się cali zesrani żeby im się ich cacunio nie rozleciało. Życzę wam pierdziele żeby wam kibel z przelatującego rejsowego Boeinga zleciał na te cacunio. Swemu smrodowi nie kupie nigdy petardy. Mogę zrozumieć że dzieci się nie upilnuje 24h na dobę. Jak zechcą to będą strzelać. Ale jak widzę taką durną upośledzoną mamunie wręczającą swemu dzieciakowi garść petard żeby sobie postrzelał to mnie krew zalewa.

Gość no a jakże
:)) :classic_cool: Chyba masz PMS albo klima

a ja życzę swoim sąsiadom z dołu - wiercącym od prawie roku udarówką co wieczór- narodzin uroczego bobaska moja udarówka już czeka na ten dzień :classic_cool:

Gość krwawa miazgo ooooo
z tym przejazdem to przesadziles:D skad wiesz, ze tak nalezy takim niskim cacuszkiem wlasnie tak jezdzic:classic_cool: czyzbys tez gdzies na jakichs torach zostawil miske? a i dlatego lazisz pieszo? ja uzywam roweru, bez siodelka ma sie rozumiec, zeby doznani byly wiksze i przyjemniejsze. polecam:P zawsze to sie jedzie a nie drze z buta

Gość ole ole oli
dobra, a co powiesz jak sąsiedzi dzielą się swoim życiem erotycznym jęki i odgłosy posuwania za przeproszeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedobrze się robi

Ale jakie niskie zawieszenie? Widzę codziennie jak standardowo zawieszone wozy czołgają się przez przejazd kolejowy. Kupi taki drogi wóz a potem okazuje się że ojejku jejku, kto by pomyślał, każda część kosztuje niemało. I bryndzluje się taki ze swoim blaszakiem. Z odgłosami życia erotycznego się nie spotkałem. Ale masz racje. Niech się przymknął trochę. Ja rozumiem jak się raz na kwartał coś komuś krzyknie to niech tam ale żeby regularne jęczenie??

Gość krzysiu nie pij juz
bo mozg ci sie lasuje :O

Wszystkim grubym rozwalajacym sie na boki babom i facetom, ktorzy rozpieraja sie na moim siedzeniu, obyscie pekli. Pracownikom urzedow wszelkiej masci, rownie chetnych do pomocy i uprzejmych co drut kolczasty, oby wam wasza herbatka co 15 minut spowodowala dlugotrwale rozwolnienie. Oby wam ktos dosypal cyjanku. Wszelkich objawow w kilkakrotnym nasileniu serdecznie wam zycze.