Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka- firanka

przydałby mi się chłopak.

Polecane posty

Gość perełka55
ja juz stracilam wene... serio nigdy bym nie chciala kogos takiego jak Ty na partnera. jestes zbyt uparty i nawet nie chcesz sprobowac. nigdy sie nie dowiesz jak nie sprobujesz.... a zalowac na starosc i tak bedziesz ze nie sprobowales, ze nie zyles pelnia zycia, nie wziales z niego tego co najlepsze, najcudowniejsze....

" nbie powiedzialam ze TY jestes dziwny tylko sposob Twojego myslenia.,...." "prawiczku- jestes dziwny ale ja lubie dziwnych ludzi" :)🖐️ "ale ja nie moge zlozyc Ci zadnej propozycji, bo wedlug stereotypowego myslenia pierwszy krok nalezy do chlopaka" No własnie, a zatem możesz być spokojna o kosza. :P🖐️

Gość franka- firanka
o kosza na bielizne? czy o koszyka na swieconke? wrrr...jestes cyniczny i łapiesz na slowka- ale masz poczucie humoru i sprawiasz wrazenie inteligentnego czlowieka. haha- generalnie jestes dobrym wyzwaniem dla psychologa:)

"o kosza na bielizne? czy o koszyka na swieconke?" Na bieliznę chyba masz, ja się wolę go nie tykac. :O🖐️ "wrrr...jestes cyniczny i łapiesz na slowka- ale masz poczucie humoru i sprawiasz wrazenie inteligentnego czlowieka." Nie łapię za słówka tylko stwierdzam, udowadniam, ze szybko przedstawiasz inne zdanie nawet sprzeczne z poprzednim byle tylko zgadzało się z tym do czego na daną chwilę chcesz przekonac. :classic_cool:🖐️ Nie jestem inteligentny, chyba że taki jest przeciętny człowiek. 🖐️ O pewnie, płacic komuś obcemu by wysłuchiwał moich zwierzeń, tylko po to by potem przy piwie smiał się z tego w gronie kumpli. :o🖐️ O tym, że mi by to nic nie dało wspominać chyba nie musze. :o🖐️

Gość franka- firanka
o kosza na bielizne? czy o koszyka na swieconke?" Na bieliznę chyba masz, ja się wolę go nie tykac -> to był zart z tymi koszami. wiesz, co- to moze pogadaj sobie sam ze soba, albo z komputerem i bedzcie Ci lepiej skoro zawsze na czyjes A masz swoje B. o psychologu tez to byl zart. sam poka fote :) :) :)

"to był zart z tymi koszami." Wiem. :o🖐️ "o psychologu tez to byl zart." Wiem. :o🖐️ "wiesz, co- to moze pogadaj sobie sam ze soba, albo z komputerem i bedzcie Ci lepiej skoro zawsze na czyjes A masz swoje B." A jezeli mam swoje B poparte argumentami, powinienem milczeć, żeby ktoś tego nie odebrał jako chęć nie zgadzania się za wszelką cenę? :classic_cool:🖐️ Nie złość się :(, nie umiem postępować z kobietami nawet w necie. 😭🖐️ oooo nie to ja poprosiłem. :D🖐️

Gość franka- firanka
dobrze że masz swoje zdanie- ale sprawiasz wrażenia człowieka a'la "wiem wszystko najlepiej a Ty sie pocałuj w nos". a ta postawa na dłuższą mete moze odpychac. nie złoszcze sie ale mnie irytuje kiedy widze ze fajny chlopak sam siebie skazuje na zycie" w jednopaku". umiesz postepowac z dziewojkami tylko wrzuc na luz:) a poza tym to chlopaki powinni spelniac zyczenia dziewojek:)

" dobrze że masz swoje zdanie- ale sprawiasz wrażenia człowieka a'la "wiem wszystko najlepiej a Ty sie pocałuj w nos". a ta postawa na dłuższą mete moze odpychac." No o sobie na pewno wiem więcej od Ciebie. :P🖐️ "nie złoszcze sie ale mnie irytuje kiedy widze ze fajny chlopak sam siebie skazuje na zycie" w jednopaku"." Czy fajny to nie wiesz. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie robiłem sobie autoreklamy. :P🖐️ "umiesz postepowac z dziewojkami tylko wrzuc na luz" I kto tu wie wszyskto? :classic_cool:🖐️ "a poza tym to chlopaki powinni spelniac zyczenia dziewojek" No dobrze ale jeżeli ja mam odrzucić swoje dotychczasowe myślenie, to powinnaś dać przykład, żeby mnie zmotywować. :classic_cool:🖐️ Wydaję mi się, ze spełnienie skromnego życzenia prawiczka i wysłanie mu swojego zdjęcia byłoby odpowiednim gestem mobilizującym. :classic_cool:🖐️ Przecież nie umieszcze go na forum. 🖐️

Gość franka- firanka
"No o sobie na pewno wiem więcej od Ciebie." czy ja twierdze inaczej??? napisalam jakie wrazenie sprawiasz. "Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie robiłem sobie autoreklamy" ZARTOWALAM z tym. nie mowilam powaznie bo nie jestesm w siebie zapatrzona!!!!! haha- lisek chytrusek.

"czy ja twierdze inaczej??? napisalam jakie wrazenie sprawiasz." To złe wrażenie sprawiam. :P🖐️ "ZARTOWALAM z tym. nie mowilam powaznie bo nie jestesm w siebie zapatrzona!!!!!" Czyli fajna nie jestes? :(🖐️ "haha- lisek chytrusek." Zechcesz być moją inspiracją do pracy nad swoimi poglądami w kwestii związków? :classic_cool:🖐️ Czy może zostawisz mnie na pastwę losu. 😭🖐️

Gość franka- firanka
"To złe wrażenie sprawiam"-> tez wiesz lepiej ode mnie. "Czyli fajna nie jestes? "-> nie mam zamiaru sie juz promowac:) tylko ze nie jestem na tyle glupia zeby wysylac swoje photo komus z kim zamienilam kilka zdan. ono sie moze stac inspiracja ale do wielu innych rzeczy:)

"tylko ze nie jestem na tyle glupia zeby wysylac swoje photo komus z kim zamienilam kilka zdan. ono sie moze stac inspiracja ale do wielu innych rzeczy" No więc własnie. Łatwo jest pisać komuś "porzuć takie myślenie i owakie" ale kiedy przychodzi co do czego to samemu obstaje się przy swoim stereotypowym. :classic_cool:🖐️ I tyle jest własnie warte takie gadanie. :classic_cool:🖐️

Gość franka- firanka
"porzuć takie myślenie i owakie" napisalam ze Twoje myslenie jest dziwne (ale oczywiscie mozesz sobie sprobowac poszukac gdzies cos innego i to napisac). ktora sytuacja jest stereotypowa: A) kazdy czlowiek musi w szkole podstawowej pierwszy raz pocalowac chlopaka/ dziewczyne, w szkole sredniej miec chlopka/ dziewczyne i przezyc z nia pierwszy raz na studiach trzeba poznac dziewczyne/ chlopaka z ktory/ ktora sie bedzie do konca zycia i trzeba miec koniecznie 3 dzieci. B)czlowiek nie wysyla swoch zdiec komus kogo nie zna i chociaz moze sobie myslec: "fajny/ fajna". nie mozna ufac komus przez neta. co nie? wiec po co w ogole gadac?? pogadaj sobie z samym soba lub z kompem. komp Ci nie odpowie i zawsze TY bedziesz miec racje. sytuacja dla Ciebie idealna chyba nie?

"napisalam ze Twoje myslenie jest dziwne (ale oczywiscie mozesz sobie sprobowac poszukac gdzies cos innego i to napisac)." Znaczy, że ja jeste dziwny, jak już ustalilismy, o co wcale się nie gniewam, bo masz rację. :D🖐️ Myślenie stereotypowe dotyczyło tylko Ciebie, a więc odpowiedz B). :P🖐️ Ufać można ale nie trzeba. Niemniej jednak czasem warto spróbować postąpić wbrew swoim przekonaniom, choćby po to by przekonać się, że nie wszyscy są skończonymi s......mi. :)🖐️ "wiec po co w ogole gadac?? pogadaj sobie z samym soba lub z kompem. komp Ci nie odpowie i zawsze TY bedziesz miec racje. sytuacja dla Ciebie idealna chyba nie?" Nie rozumiem na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? :O🖐️

Gość franka- firanka
potem odpisze na Ci na maila, bo chce ciagnac tej szopki in public ok?