Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wspolnej

Ogladalyscie wczoraj Na Wspolnej - Mania spadla z hustawki i rozbila kolanko

Polecane posty

Gość na wspolnej
Rafinka - to ,ze spisz o 21 nie jest usprawiedliwieniem, Na wspolnej konczy sie przed 21. Tobie również radze nadrobic zaleglosci. Z czym wy do ludzi chodzicie? O czym rozmawiacie??? :D

Ja tylko mam talent i to nie z powodu braku czasu... tylko chyba złapałam jakąś nadpobudliwość i nie mogę wysiedzieć przy tysiąc siedemset czterdziestym odcinku jakiegoś serialu... Ostatnio był jakiś film na tvn - coś w stylu tylko mnie kochaj, nigdy nie mów nigdy itd... tak strasznie chciałam to obejrzeć starałam się naprawdę skupiałam i za chu... no nie dałam rady. :D:D:D:D:D

Gość dfghj
Hahaha ja też zwróciłam uwagę na ten przeraźliwy krzyk Żanetki - Maaaniiiaaaaa !!! :D No i to kolano rozbite z małej wysokości, w spodniach i upadku na piasek. Beka :D Moje dzieci 1,5 roku i 3 lata zasypiają o 19:30 więc mam czas na ulubione M jak Miłosc, Na wspólnej. A raz w tygodniu tancerze i 39,5 tyg oraz Naznaczony heheh :D

Gość na wspolnej
podstawowy brak siły woli! a była na drugi dzień powtórka! mozna bylo jeszcze raz obejrzeć "Jeszcze raz" :)

Gość dfghj
Tfuuuu spódniczke a nie spodnie

Gość na wspolnej
moj tez zasypial o 19.30 jak w zegarku i mialam czas dla siebie i ulubione seriale - ale od jakiegos czasu mu sie odwidzialo, błaka sie po mieszkaniu do 21, szarpiąc nerwy - wiec dla mnie zostają powtórki.

Gość on nieee z mafii
on nie jest z żadnej mafii. Czytałam kiedyś jakiś wywiad z nim i tam było napisane, że ma "dobre" zamiary wobec Żanety, tylko że miał jakies tam problemy w przeszłości i teraz "ktoś" nie daje mu spokoju, czy jakoś tak.....

aa fakt jeszcze raz... :D:D:D:D Co prawda cypriański jest fajnyyyy ale jakoś nawet to mnie nie zmotywowało...