Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowy motyl

NIEZDROWE NISKOKALORYCZNE DIETKOWANIE!! Czy jest ktos oprucz MNIE??!! Zapraszam!

Polecane posty

Witam ponownie Motylku,ja od jutra zazynam dietke bo dzis przyjaciel zaprosil na pyszny obiadek eh,a jak ja raz zgrzesze to wtedy olewka i jem co wpadnie,ale od jutra sie pilnuje i buduje silna wole;)tak w ogole ta mam 170 wzrostu a Ty:)?a do dietki jeszcze bede pila aqua slim,moze pojdzie latwiej:)

Witam ponownie Motylku,ja od jutra zazynam dietke bo dzis przyjaciel zaprosil na pyszny obiadek eh,a jak ja raz zgrzesze to wtedy olewka i jem co wpadnie,ale od jutra sie pilnuje i buduje silna wole;)tak w ogole ta mam 170 wzrostu a Ty:)?a do dietki jeszcze bede pila aqua slim,moze pojdzie latwiej:)

u mnie waga wczoraj pokazała 50,9 w nagrode pozwoliłam sobie na 2 kawałki pizzy po ktorych dzis sie bardzo zle czuje chyba moj organizm przyzwycził sie do lekkich potraw w mniejszych ilosciach wiec dzis od rana lecze swoj organizm, zoladek na sniadanie zjadłam płatki owsiane fitelli potem zeby moj załądek zaczął działac wypiłam puszke coca coli bo mi zawsze pomaga w takich sytuacjach i poł paczki paluszków ps. wczoraj byłam na solarium,,, alez sie spiekłam o tak ma teraz wyglądac moja stopka

Gość buahahhahahahhah
"wypiłam puszke coca coli bo mi zawsze pomaga w takich sytuacjach i poł paczki paluszków" na coli na paluszkach strasznie schudniesz, dieta jak nie wiem co...

co za pustaki tu wchodza i komentują nie wasza sprawa czy pije coca cole czy nie, tylko zazdrosc podejrzewam co niektorymi kieruje wypiłam cole bo mnie bardzo brzuch bolał a wiem ze gazowane bardzo mi zawsze pomaga w takich sytuacjach a zwłaszcza kola jak wam cos pasuje to wogole tu nie wchodzcie!!!!! juz pisałam o tym na poczatku!!! ludzie tylko krytykowac potrafią