Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goshipendels

Ciąża, barnie tabletek antykoncepcyjnych, zdrowe dziecko czy poronienie???

Polecane posty

Gość goshipendels

Hej. Może ten temat już był ale nie mogłam go nigdzie znaleźć. Bardzo interesują mnie informacje na temat ciąży podczas brania tabletek antykoncepcyjnych, czy jak się jest w ciąży i dalej bierze się tabletki to czy się poroni czy urodzić można zdrowe czy raczej bardzo chore dziecko??? Biorę tabletki od ok 7 miesięcy, zawsze okres dostawałam 5 dnia od wzięcia ostatniej tabletki. ostatnio mój okres zamiast pojawić się w czwartek pojawił się w poniedziałek, trwał dwa dni i nie był dość obfity jak zawsze, jeszcze wcześniej miałam jednodniowy okres i mogłam na samych wkładkach chodzić co się nigdy nie zdarzało. Byłam u lekarza ale ginekolog powiedział, że jest wszystko ok... A ja jakaś taka nie spokojna jestem... Teraz będę brać ostatnią tabletkę w piątek i zobaczymy jak to będzie z tą miesiączką... co wy o tym sądzicie? jak to jest z tą ciążą podczas brania tabletek???

Gość o jejj......................
jakbym słyszała siebie - mam takie sami pytanie!!! biore 10 opakowanie tablet, okres dostałam dzien po terminie i trwał dwa dni. i sie wystraszyłam. Zrobiłam test, ale wg niego nie jestem w ciąży. Mimo to nurtuje mnie pytanie co w przypadku zajscia w ciążę mimo brania tablet?!