Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enklawa brzydoty

na kafeterii siedzą sami brzydcy ludzie

Polecane posty

Gość mężczyzna roku 1983
Zaraz brzydale, tu na kafeterii są dziewczyny jak z bajki :) (same smoki :classic_cool:)

a tak wogole to co Wy dzieci mozecie wiedziec o innych jacy sa itd wasze zlosliwe komentarze sa potrezbne tutaj jak na sranie :)

Gość brzydule się wspierają
załóżcie sobie grupe wsparcia - będziecie się wymieniac fotami i przesłodzonymi komentami..ach jaka jesteś sliczna, ty tez jesteś piękna, ach ach ach :D

do pomaranczowego nika>>>>>>>> a odpowiedz mi czy ja kiedykolwiek zakladalam topik o sobie ze swoja wlansa fota? NIE! i kto tu mowi o adoracji? mi to nie potrzebne, ale widze ze tobire tak, z reszta tylko winny sie tlumaczy wiec NIE KARMIC TROLA! ufff m,usze znowu joge zaczac cwiczyc bo ci ludzi mnie wykanczaja

Gość likkkk
siostra tak nisko upadłas zeby z soba pisac,przeciez kazdy to widziii

A nam chodziło tylko o zarażenie pozytywnym myśleniem i świadomością własnej wartości... a zostalyśmy obrzucone błotem... Yyyyymmmmmm czuję sie jak w maseczce błotnej :))) P.S. mnie to nie rusza:P

Ruda>>>>>>>>> symbioza w przyrodzie musi byc:) i nawet takie glizdy musza istniec, ale wiesz tak samo jak sie robi w zyciu trzeba i tutaj rodeptywac to, alebo omijac bo i tak takie male gady m,oga mi nie wiele zrobic:)

Gość ołłjee
siostra znowu poleci klasykiem ''z dzieciarnia nie gadam'' :classic_cool: ruda i quick, wy to co innego, bo jestescie ladne (ok, rudej nie widzialam:P) i SYMPATYCZNE. O Ostrej tego powiedziec nie mozna;)

Uwielbiam ten filmik !!!! "a ci tez, jak tego to kurwa brawo brawo ale jak przyjdzie co do czego, to ... zaden nic nie powiedzial kurwa" - Gleboki tekst! Jakie życiowe... Nie raz krzyczę sama do siebie: "To se kurwa polatałam"

Ruda>>>>>>> podasz mi tytul tego linka na youtube to sobie wpisze bo linka nie moge otworzyc:(

wiem ale ten komputer jest jakis kurdee:( nie moge otwierac zadnych linkow wogole biala strona jest tylko to wpisac na yputube tylko "mucha" ? i juz sie pokaze ten filmik?

Gość Niedługo jużftia
Nie jestem brzydka.

Gość mężczyzna roku 1983
Ja tam jestem brzydki i się tego nie wstydzę , taki się urodziłem , jak człowiek to zaakceptuje to nawet wesoło się żyje :)

Gość mężczyzna roku 1983
Poza tym , również , mam małego , ale się tego nie wstydzę , bo taki się już urodziłem :)

Wchodzisz na youtube i: Wpisujesz; "Mucha nie siada" - i lejesz ze śmiechu:P Potem wpisz: "Motylek" Potem wpisz sobie jeszcze: "weź nie pierdol" - dobra piosenka - tez zamierzam ją puścić szefowi :P

mezczyzna roku 1983>>>>>>>> pomijajac to ze samam mam ten sam rocznik, to twoja wypowiedz powinna co niektorym otworzyc oczy bo napisales szczera prawde,ja sobie powiesze to nad lozkiem zawsze jak bede wstawac to mi sie bedzie rzucalo w oczy :P szacun!

Gość mężczyzna roku 1983
Penisa mam 15cm , raczej taki zwykły ani mały ani duży.

14:01 [zgłoś do usunięcia] mężczyzna roku 1983 Ja tam jestem brzydki i się tego nie wstydzę , taki się urodziłem , jak człowiek to zaakceptuje to nawet wesoło się żyje 🖐️