Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enklawa brzydoty

na kafeterii siedzą sami brzydcy ludzie

Polecane posty

Ja zaakceptowałem swoją brzydotę i wcale mi przez to nie żyje sie weselej. Za to innym jest bardzo wesoło gdy mnie widzą :o

sluchaj kazdy ma cos fajnego w sobie co moze przyciagac uwage, wiem to z praktyki bo zazwyczaj moi byli nie byli zadnymi modelami a wrecz przeciwnie a co mieli fajnego w sobie to np ze podobal mi sie ich pewny sioebie charakter, ich pasja, madrosc zyciowa itd wiec nie lam sie 🖐️ a pokaz innym na co cie stac, jak ktos cos ci pwoei to wal cieta riposta 😭

Gość meżczyzna roku 1983
Najważniejsze to zaakceptować się w całości. A życie ma wiele uroków , nawet życie brzydala :P

mezczyzna>>> a jak zaakceptowales siebie? docenilabym wszelkie rady, bo ja jakos walcze samam ze soba jak z wiatrakami i nic nie pomaga, jedynie to to ze nie mysle o sobie nie zwracam uwagi na siebie ale to tylko takie zalagodzenie problemu...

przyklad: " swojej mlodosci swietlnej poznalam chlopaka ktory wygladal nie za brdzo, mial glowe pelna odstajacych wlosow jak jakies afro normalnie i z twarzy tez nie za bardzo, mowili co nie ktorzy na niego king kong hehe ale wiesz kiedy seidzielismy w towarzystwie to jakims cudem zawsze dla kazdego mial odpowiedz, i mnie to denerwowoalo ze zawsze mi przygadywal ..fakt madrze i potem to stalo sie dla mnie atrakcyjne.. no i bylismy razem swego czasu"

Brzydota wcale nie jest pojęciem względnym - chyba każdy ma w domu lustro więc wie jak wygląda. Porównując swój wygląd z obowiązującymi kanonami urody można łatwo stwierdzić czy jest sie brzydkim czy nie.

Gość mężczyzna roku 1983
Mam też dużo dystansu do życia , zwyczajnie uważam się (podobno to typowo męska cecha) za normalnego dobrego gościa . Kobiety mają więcej problemów, ze względu na swoją urodę, chcą być piękne. Wydaje mi się że kluczem do akceptacji siebie jest praca , tzn zamiast narzekać mam grube uda trzeba je ćwiczyć.A nos , czy usta , cóż taka uroda . Penelope Cruz ma dużego nosa i co ? i nic.

z tego co ja mam z moze 10fotek ogolne to tak normalnie zadnych rewel;acji:) a czy wsztyskie to kobiety? czy masz foty facetow?:P

Gość mata foty prawików
?

noo juz moja ekipa naprawcza siedzi w salonie i reperuje mi laptopa, :) tylko jeszcze po jakis plyn musza pojechac, ale juz DZISIAJ WIECZOREM bede miec go spowrotem dobrergo sprawnego i bede siedziec na kafe 48h na dobe hahahaahah :) to byl zart ze az tyle ale kurcze ciesze sie no :)

Gość hirihiri
nieprawda, na nk jest konto kafe i tam widac, ze kafeterianki nie sa najgorsze :)

Gość hirihiri
tak, na nk

Quicksand, wyrosłem z faworyzowania na podstawie zdjęć ;) Statystycznie kafe wypada lepiej niż przeciętna polska ulica ;) Tym razem to znowu ja/ - od 23 października do 17 listopada.

Gość córka_Zuzanny
ale za to 95.7% kafeterian ma konto na eNKeju!