Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfakere

przemoc??

Polecane posty

Gość nfakere

mój facet nerwowy ja tez przy nim stałam sie jeszcze bardziej nerwowa.. ON potrafi mnie wyzwać od idiotek nienormalnych wariatek histeryczek glupich płytkich cip przy byle kłotni czasem nawet za nic wtedy ja sie wydzieram na Niego On jeszcze bardziej mnie wyzywa wtedy ja Go uderze albo kopne .. pozniej nie odzywa sie i zwala wszystko na mnie ze jestem wariatką . próbowalismy naprawić to wszystko ale tydzien dwa i znowu to samo nie mams siły

Gość patologia jednym slowem

Gość apple juice new
i po co ci taki zwiazek?

"i po co ci taki zwiazek?" Bo to lubi. Kręci ją jak czasem ciśnienie jej skoczy.

Gość apple juice new
chyba tak. nie rozumiem tego totalnie, ale trzeba przyznac, że kobiety maja swoje odchyly - ja tez bylam w zwiazku mimo ze wszyscy pukali sie w głowe. a skoro autorko, podoba Ci sie taka sytuacja - to w niej trwaj. bo rozumiem, ze gdyby sie nie podobala, to bys ją zmieniła.

Gość nfakere
to nie o to chodzi ze mi się podoba nie takiego Go pokochałam kocham wciaz bo gdy nie ma kótni jest super ostatnio po prostu czesciej sie to zdarza nie wiem dlaczego nie wiem czemu tak sie stało ja próbuje z Nim rozmawiac na ten temat ze razem musimy to naprawić mam nadzieje jeszcze że to się zmieni wiem ze wkoncu nie wytrzymam i odejde ale póki co chce jeszcze spróbowac

Gość nfakere
a najlepsze jest to że do ludzi nie powie na mnie złego słowa każdemu mówi jaka jestem kochana jakie ma szczęście a do mnie mowi co innego dlaczego tak jest?