Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajka28

Oby nie było tak jak myślę...

Polecane posty

Gość Zapytajka28

Czy jeśli przez rok stosowania stos. przer. nie zaszłam w ciąże, to znaczy że będę miała trudności z zajściem, gdy zdecydujemy się na "pełny" stos.? Proszę o nie ocenianie mnie i tego czemu jest tak, a nie inaczej. Pytam bo zaczęło mnie to niepokoić.

nie mam koleznke, ktora po urodzeniu dziecka przez 7 lat stosowana stosuek przerywany, pozniej zaplanowali dziecko i udal sie 2im cyklu

Gość justysia23
czesc ja mam już drugie dziecko. Pierwszy synio ma 2.5 roku a drugi ma 2 miesiące i miedzy nimi czyli jak urodziłam pierwszego stosowaliśmy stosunek przerywany,to była nasza jedyna metoda przez 20 miesięcy. Więc spokojnie możesz zajśc w ciążę. I nie zamieżam Ciebie oceniac bo absolutnie nic złego nie robiłaś. Pozdrawiam

Ja z mężem 2 lata uprawialiśmy \'miłość\' :P wlaśnie na zasadzie stosunku przerywanego, a JEDEN RAZ zaszaleliśmy i mamy synka :) ..nie ma reguły!

Gość Zapytajka28
Dziewczyny dziękuję za opinie, w głębi serca wiedziałam, że nie mam podstaw do obaw, ale wolałam się was poradzić... Mam nadzieję, że jeśli mąż odważy się do "tego kroku" to zajdę w ciążę od razu... Chociaż powiem wam w sekrecie :), że cały czas łudzę się, że któregos dnia stos. przer. zawiedzie i zostaniemy rodzicami.

Gość justysia23
napewno zawiedzie he he :) ja teraz ubolewam nad dobrą metodą bo dwa szkraby narazie w zupełności wystarczy

Gość naommi 28
raczej nie zawiedzie jak maz jest w miare odpowiedzialny i szybko wyjmuje..

Gość justysia23
czasami bywa tak że nawet odpowiedzialnośc zawiedzie w tym przypadku nawet nie wiadomo kiedy

Gość Nikki 24
Nie martw się ... ja z moim narzeczonym przez 4 lata "uprawialiśmy" stosunek przerywany a jak chcieliśmy miec dziecko to zaszłam w pierwszym cyklu :) Teraz mam 3-letnią córeczkę.

Gość ja już
ponad 8 lat stosuję metodę jaką jest stosunek przerywany.Mam już 3 dzieci,3 dzieciątko właśnie skończyło 8 lat.I zawsze stosowałam tę metodę.

Gość Zapytajka28
oto własnie chodzi, że pare razy (przynajmniej tak twierdził mąż) nie zdążył tzn. coś tam w środku na pewno zostało, już się pogodziliśmy z myślą, że tym razem to zajde w ciążę, a tu nic.... Chyba nalezę do tego typu kobiet na które działa tylko "pełny" stosunek :(

Gość henia malinowska
ta metoda jest bardzo dobra Ale tylko dla odpowiedzialnych Nie ma szans na ciaze

Gość Zapytajka28
... mam nadzieję, że wszystko ze mną ok.

Gość justysia23
więc od teraz zacznijcie stosowac tylko pełny stosunek i wtedy dowiesz się jak jest naprawdę...

Gość Zapytajka28
justysia23 - wiesz to nie jest takie proste, mój mąż chce byc tatą, ale powiedział, że wolałby aby to było takie niespodziewane (stąd ten stosunek przerywany). Zdaje sobie sprawę, że dla większości taka postawa jest niezrozumiała, ale ja go kocham i akceptuje jego decyzje. Może i facet ma racje, może przez ten sposób ma czas aby wszystko sobie przeanalizować, może ma wątpliwości, nie wiem.

Gość napewno nie ..
zajdziesz w ciaze jesli twoj facet na czas wyskakuje A on sam nie wie czego chce Dla niego ma to byc niespodziewane-tylko pytam sie jak?

Gość naommi 28
troche dziwna ta jego postawa W ten sposob naprawde macie marne szanse na dziecko:(

Gość justysia23
rozumiem Ciebie bo chcesz poprostu uszanowac jego zdanie ale faktycznie może to byc tak że żebyś zaszła w ciąże potrzeba pełnego stosunku. Bywają takie pary które starają się rok albo i więce stosunkiem pełnym i dopiero po czasie kobieta taka zachodzi w ciążę....nie mam pojęcia od czego to zależy

Gość Zapytajka28
Nie wiem ale chyba "ten typ tak ma", rozmawiałam z nim i stwierdził, że on nie chce się deklarować "od dziś staramy sie o dzidzię", przechodzić przez stres udało się czy się nie udało, a TA metoda daje jakąś szansę (pewnie z tego co mówicie niewielką) na to, że zajdę w ciążę, bo mąż jak powiedział niespecjalnie się kontroluje i jest lepszym sposobem według niego, bo gdy sie udało tak "niespodziewanie" to bardzo by się ucieszył. Może on lubi taki dreszczyk emocji :) A poważnie akceptuje jego postawę, tylko czasami się zastanawiam czy nie jest tak bo poprostu ma jakies wątpliwości, ale sie przyznac do nich nie chce.

Gość neska czarna
ja stosowalam stosunek przerywany 6 lat Naie zaszlam A potem decyzja o dziecku-stosunek pelny i zaszlam szczesliwie w drugim cyklu:) Sama wiec widzisz..

Gość neska czarna
moj tez niespecjalnie sie kontrolowal,upieral sie nawet przy tym Ale w ciaze zaszlam dopiero przy pelnym stosunku

Gość justysia23
musisz włożyc więc jeszcze więcej strań w rozmowę z nim...a może faktycznie coś ukrywa

Gość justysia23
ja w pierwszą ciążę zaszłam bardzo szybko a w drugą właśnie mąż mnie zawiódł metodą przerywaną dlatego musę rozejżec się za czymś lepszym...

Gość neska czarna
tak-tylko otwarta rozmowa Bo tak jak masz teraz to taka zabawa w ciuciubabke O cos chodz,ale nie wiadomo o co On czegos chce,ale nie wiadomo czego..

Gość Zapytajka28
Kurcze ja nie wiem, a mów się, że faceci nie są wcale skomplikowani, a tu niespodzianka mój jest :) Nie wiem tylko czy to powód do dumy :) A może zastosowac "wpadkę kontrolowaną"? Hehe

Gość Zapytajka28
Dziś ponownie podejmę rozmowę, może to cos da, mam nadzieję....

Gość neska czarna
to moze go troche upij:) wtedy o kontroli nie ma mowy:)

Gość Zapytajka28
Mam pewnien typ, jeżeli chodzi o powód jego niezdecydowania, ale kiedyś o tym rozmawialiśmy i powiedział, że nie o to chodzi. Ale mówic może tak, a mysli inaczej.

Gość justysia23
trzymam kciuki :) i mam nadzieję że się uda :)