Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajka28

Oby nie było tak jak myślę...

Polecane posty

Gość justysia23
Ci mężczyźni!!! Ciężki orzech do zgryzienia

Gość Zapytajka28
neska - to będzie trudne, ze względu na to że do (nowej)pracy wstaje o 4.30, jest kierowcą i pić na umór nie może poprzedniego dnia, a dosyc duzo bym musiał wlać, żeby go ruszyło. A wolny ma tylko jeden dzień na dwa tygodnie (przerabane na marginesie) :(

Gość Zapytajka28
Tym powodem może byc fakt, że w przyszłym roku (10 lipiec) mamy ślub kościelny (jesteśmy po cywilnym). Nie jest gorliwym katolikiem, ale może nie chce żebym przed ołtarz szła z brzuchem. Rozmawiałam z nim o tym twierdzi, że wcale nie, że wymyslam i trzyma się pierwszych argumentów (dot. niespodziewanej ale chcianej ciąży)

Gość Zapytajka28
A wiecie co mnie najbardziej denerwuje.. "przytulamy się" jest fajnie, nadchodzi chwila finału i on pyta "to co idziemy na całość?", a ja mówie "a co juz Ci się odwidziało?", a on: "masz racje, lepiej nie" I to sie powtarza co jakis czas, nie często, ale jednak)

Gość justysia23
coraz bardziej mnie zastanawia czemu się tak uparł Twój mąż....

"przytulamy się" jest fajnie, nadchodzi chwila finału i on pyta "to co idziemy na całość?", a ja mówie "a co juz Ci się odwidziało?", a on: "masz racje, lepiej nie" to następnym razem powiedz TAAAAK :D

Gość Zapytajka28
Ma któraś z was może receptę na rozszyfrowanie o co mu do diabła chodzi?

Gość Zapytajka28
Gryzzelda - powiem na pewno! Po fakcie żałowałam że tak nie powiedziałam, nastepnym razem tak zrobię :))))

ja mam pewną hipotezę, o co mu chodzi: wszedł kiedyś na kafe i przeczytał wypowiedzi staraczek, które świrują mierząc temperaturę, obserwując śluz i kochając się tylko w wyznaczone dni. Potem po owulacji tylko czekanie na test, pytanie od rana do nocy czy się udało .... i wielkie rozczarowanie w dniu miesiączki. Ja go rozumiem: on chce, ale się boi.

powodzenia, trzymam kciuki, żeby się udało. :) i powiem Ci, że mnie mąż też kiedyś zapytał, czy idziemy na całość :P

Gość justysia23
będzie dobrze...kiedyś będzie się z tego śmiał i mówił czemu wcześniej nie zdecydowałem się na to........jak zobaczy taką malutką istotkę :)

Gość justysia23
nie masz powodów do niepokoju bo gorzej jakby mąż nie chciał dziecka wcale a jak widzisz on chce tylko się martwi i generalnie się tego boi

Gość Zapytajka28
Dzięki za rady i dobre słowa, cieszę się że założyłam ten temat, lżej mi sie na serduchu zrobiło :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedys wpadniemy na siebie na kafe :) jak będe miała chwilę, to będę pisać moje perypetir z mężem, wpadajcie czasem, buźka :*

Gość justysia23
ja też mam nadzieję że jeszcze się stykniemy i pogawędzimy..:) Buziaczki