Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiska18

Jak się wam podobam?

Polecane posty

Gość hehehe widelec patrze
ze fajna z Ciebei osobka a Ostra bardzo sie wkurza i tylko potwierdza Twoja teze;p

Gość fan ostrej siorki
Siorka i tak jestes the best,nie przejmuj sie onanistami i zazdrosnymi pasztetami.Jestes dojrzala i kobieca mniam:)

Gość annettka
Zdecydowanie lepiej te cyce wygladają na zdjeciu, gdzie masz czarną bluzkę. Nie noś takich dekoltów jak w tej białej sukience, bo wyglądasz jak tania dziwka. Wyglada, jakbyś te cyce koniecznie chciała eksponować

Gość vnm
na trzecin zdjęciu łsdnie wyszłaś...tylko noś trochę mniejsze dekolty

Gość ostyra zachowuje sie
jak male rozpieszczone dziecko ktore tylko wyzwiskami umie sie obronic wiec nie wiem czy taka jest dojzala a ja jej wygladu nie oceniam bo dla mnie jest bardzo ładna za to to co w srodku dziecinne

jak kosmitka :D oczy jak u antylopy, wielkie, wyłupiaste i jakoś gapiące się na boki :D do tego wąskie małe usta :O ale fryzura jest OK zakrywa moco twarz :P

Gość zdzirson orencz
ja to generalnie pierdole (chociaz z tekstu o 5 roznicach sie usmialam:classic_cool:) ale powiem ci Ostra, ze po przeczytaniu tego, jak odpierasz slowa krytyki (nie chodzi mi o widelca ale o inne przypadki) ....... przypiertolilabym ci takiego mga plaskatcha w ryua:o

Gość fan ostrej siorki
Mysle ze siorka w relanym kontakcie wiecej by zyskala niz stracila.Twardzi malolaci za monitora wszystkich opluja i sprzedadza wlasna matke za dzialke lub browar.Siorka niepotrzebnie sie denerwuje i daje pozywke im.Proponuje siorka wyluzowac i olac ich cieplym moczem,wtedy znudzi im sie pisanie do samych siebie.Tylko dojrzaly mezczyzna tak naprawde moze docenic kobiece piekno:)Siorka pozdrawiam.

Gość zdzirson orencz
yyyyy, ''za krytyke z ktora sie zgadzam'' - no o tym mowie, tylko wybiorczo dopuszczasz do siebie pewne... fakty:o

Gość fbjfhkhg
jako facet to ci powiem ze masz oczyska jak zabucha za ladna to nie jestes no i bardziej cyckami chcesz sie pochwalic na tym forum zalllllll mi cie

Gość heheheheheheheeeheheee
własnie ja tez tak patrze na to jak ostra radzi sobie z krytyka i cieniutko... jak ktos Ci powie cos co Ci nie opdpasuje to odrazu wyzywasz? to troche na niskim poziomie a do fana-to my nie oceniamy jej wygladu bo jak mowilam jest bardzo ładna ale widac przez to jest przyzwyczajona ze kazdy jej musi przyklaskiwac a nie moze meic wlasniej opinii, jak dla mnie reprezentuje niski poziom i brak kultury

Gość przystojny_arkady
Ostra Siostra - ładne masz ręce. Zwracam na to uwagę, Twoje są sexy :)

no sorry. ale na chroniczną głupotę nie mijającą wraz z wiekiem jestem uczulona i nie mam zamiaru tego przemilczeć. A odzywki odpierające ataki polegające na wyzywaniu innych od "pryszczatych krasnali", "małolat" itp. mówią same za siebie. I gdzie ta dojrzałość??

Gość fan ostrej siorki
Ja uwazam ze na tym 3 cim zdjeciu siorka wyglada perfeckt.Nie kazdy musi sobie brac do serca tutejsze opinie,poniewaz wtedy kazdy jest pasztetem,grubasem i kaszalotem.Siorka ma zawyzona samoocene?Co z tego,mysle ze to dobrze iz chodzi z glowa podniesiona do gory i wypieta piersia do przodu bo nie ma sie czego wstydzic.Ekspertom gratule poczucia humoru i wiedzy skoro potraficie przez net ustalic kto jest kulturalny i jaka ma osobowosc no to pewnie jestescie przyszlymi zdobywcami nagrody nobla;-)Siorka tak trzymaj,tylko olewaj txty leszczy,oni i tak zostana do konca zycia onanistami i szarymi myszkami.:P

Gość miaUka tzelina
kochanie, a mozesz miec sobie wdupie co o tobie sadze, ale skoro tu jestes, poddajesz sie naszej ocenie dziewczynko:) fajnie jest sobie ze soba popisac, nie?? w ogole nikt sie nie zorientowal :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wiem wszystko bejbe
fan ostrej siostry to wielbiciel 70b, nie rozumiem tylko dlaczego nie pisze pod swoim nikiem, czyzby bal sie czegos?:o

Gość fan ostrej siorki
tak,tak powiedz/napisz cos jeszcze.

Gość fan ostrej siorki
widelec dziekuje za uswiadomienie w zyciu bym nie zauwazyl roznicy intelygencie:)

Gość nikoletta m.
Nie słuchaj opini tych zawistnych kobiet i oblizujących sie facetów,którzy nie mogą Cie mieć!Każda dziewczyna chciałaby tak wyglądać!!Jesteś bardzo atrakcyjna.

Gość blauzen froimen
nikt nie mowi o jej urodzie kurrrrwa tepoto:o

Za każdym razem gdy wchodzę na topic z udziałem OstrejSiostry czuję się jak cywil w krzyżowym ogniu walczących ze sobą dywizji pancernych. Wy też tak macie ? ;)

Gość zdzirson orencz
🖐️ nie Klon, ja sie czuje jak w piaskownicy na placu zabaw :)