Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość iiirrrek
moja kobita wypucuje kibelek i podloge za kazdym razem jak sie odsikam(a po piwku to czesto) i glanc pomada,nie smierdzi

Gość siurak
ja tam leje na stojaca a jak sie nawale na siedzaco

Gość fiuteczek
A ja preferuję na stojąco. No chyba ze zdarza mi się z rzadka popuścić w nocy podczas snu( jak się napije za dużo przed snem) to na leżąco. Z kolei gdy sram to na siedząco. Ale tak normalnie to zawsze na stojąco. Gdziekolwiek.

Gość mam zone do
mycia lazienki to sikam na stojaco.Zona czysta jest i sie nie leni to nasza lazienka pachnie.To jakies wyemancypowane baby chca zeby sikac na siedzaco bo im sie myc toalety i podlogi nie chce.

Gość Marzenia się spełniają_*
mój sikał na stojąco póki mu nie powiedziałam, że wolałabym, żeby to robił n siedząco - przyznał się, że nawet mu nie przyszło to do głowy, w ogóle o tym nie myślał od tamtej pory nie ma problemu

Jestem facetem i w momencie kiedy zamieszkałem sam a co za tym idzie - ja sprzątałem po sobie to zacząłem siadać do sikania. Po prostu od czasu do czasu można nie trafić do muszli i mocz leci na podłogę. Można czyścić podłogę za każdym sikaniem ale i tak po jakimś czasie śmierdzi moczem. Tak więc od paru lat sikam na siedząco i mam czysto. A jak facet uważa, że to mu uwłacza męskości to jest chujem aby skazywał kogoś na ścieranie jego szczochów z podłogi. Wcześniej nie zauważałem problemu bo sprzątała moja matka. A wasi faceci zauważą problem jak sami będą musieli z podłogi swoje siki ścierać.

Gość szoque!
i tak wlasnie powinno byc, bo jak juz wczesniej zostalo przypomniane, do sikania na stojaco sluzy PISUAR. kibel zas zwykly do siedzenia na nim. czas pojsc za duchem postepu i nowoczesnosci, rodacy :classic_cool:

Gość sikam na stojaka
bo nie mam cipki tylko siusiaka:)

Gość mmicchal
Problem w tym ze kobiety z reguly nie chca pisuarow w lazienkach,wiec nie dziwie sie,ze mezczyzni sikaja na stojaco do kibelka. A jesli by zamontowac tylko pisuar,to czy kobieta zgodzilaby sie na sikanie na stojaco?

Gość kurna,nie rozumiem
jak sobie mozna wlasna lazienke obszczywac sikajac na stojaco,to jakies wiejskie zwyczaje,gdzie pod drzewo szczaja na stojaco,lazienek nie maja

Gość szoque!
michal, nie moze byc tylko pisuar, bo musi byc kibelek do kupkania ;) trzeba sei dosttosowac do zytuacji: jak jest pisuar, to sikamy do niego na stojaco, a jak nie ma pisuaru tylko kibel, siadamay. proste. sikanie na stojaka do kibla to po prostu zle zastosowanie technologii.

Gość Ja wam powiem, że POWINNO
się sikać na siedząco (TAK, TAK - mowa tutaj o PANACH). Nie mam na myśli miejsc publiczynch, bo wiadomo że w takich to i kobiety sikają na stojąco ze względów higienicznych (i zdrowotnych), ale we WŁASNYCH DOMACH obie płcie powinny sadzać dupska na sedesach dlatego, że MOCZ lecący z góry odbija się o muszlę klozetową i taflę wody i ROZBRYZGUJE SIĘ NA OKOŁO KIBLA! Wyobrażacie sobie ile po 1 tygodniu jest w takiej łazience bakterii i smrodu? Obryzgana podłoga, ściany, meble które sąsiadują z sedesem? Wicie, że macie też ochlapane spodnie, gacie, skarpety i kapcie? Zastanawialiście się dlaczego facetów zawsze wąchają psy po nogach i stopach? BO SĄ OBSZCZANI od kolan do pięt! Jak ktoś nie wierzy, to proponuję rozłożyć gazety na około sedesu i obejrzeć je po kilku dniach! W Niemczech i wielu innych krajach na zachodzie każdy facet siada w domu na deche i traktuje to jako coś oczywistego i normalnego, bo raz że tak jest higieniczniej (niej syfu, mniej bakterii w łazience, mniej sprzątania, czysta nieobsikana odzież), to jeszcze na siedząco lepiej się opróżnia pęcherz i ta pozycja jest też zalecana w ramach profilaktyki przeciwko schorzeniom i nowotworom prostaty. Dlatego MILI I UPARCI PANOWIE sadzajcie zadki na domowe własne sedesy! W publicznych możecie lać z góry, ale w domu dbajcie o higienę (i zdrowie). W końcu nikt was w domu nie ogląda sikających, to nie ma się czego wstydzić, a maczo możecie rżnąć gdzie indziej.

HAHAH CO ZA TEMAT?! Czytając część komentarzy miałam wrażenie, że dyskusja dotyczy kotów "a mój potrafi po sobie posprzątać", "a mój sika tak", "a mój tak"! Straszne! Czy kobiety nie mają już innych tematów do rozmowy?:D

Gość nie słuchajcie sie ciot
sikajcie tak jak powinien sikać prawdziwy facet ( tylko na stojąco - nieważne gdzie) no chyba że będzie też i sranie, lub gdy ktoś jest niepełnosprawny( w poważniejszym stopniu) - wtedy jestem w stanie zrozumieć sikanie na siedząco u chłopów.

Gość Bo prawdziwy facet powinien
walić szczynami od obszczanego ubrania i butow i powinien miec lepka obszczana lazienke. Higiena gora! :D

Gość facet sikający na siedząco...
wy to macie pomieszane w tych głowach... może jeszcze biustonosz nosi jak ma za duże cycuchy... -_-

Gość seksi pleksi
mój sika na stojąco do słoika i przetwarzamy mocz na lekarstwo bo teraz wszyscy sie leczą moczem i zarabiamy bo jeden gupol z drugim leczy moczem trądzik, egzemę, wysypkę, wrzody

Jak ma za duze cuce to powinien schudnac, bo kobiety sie brzydza grubasow i na pewno z nimi nie sypiaja (no moze poza tymi butter faceami, ktorych nikt nie chce)

cyce

Gość mmicchal
Słuchajcie, jeśli w domu jest zdrowy układ to mężczyzna będzie sikał na stojąco i nikt do niego nie będzie miał pretensji. Przecież tak został stworzony. Po prostu błędem jest brak pisuaru w łazienkach, mało kto o tym pamięta. Z reguły dba się o sprawy kobiece, a o takich zapomina i później zmaiast doposażyć łazienkę w to urządzenie, to zmusza się mężczyzn do uwłaczającego sikania na siedząco. Ale niestety, nie ma męskich feministek :)

Zapytałam męża co o tym sadzi, to powiedział mi, że sikanie na siedząco to ukłon w stronę kobiet.

Gość wole sie w inny sposób
ukłaniać wobec kobiet niż szczając na siedząco i robić z siebie dupka. :D

Gość nie tylko na siedzenie, bo oni
szcza na podloge, sciany, buty i wlasne ciuchy. fuj! zwroccie uwage, za kazdy pies wacha facetowi nogi - zastanawialiscie sie czemu? :D

Gość Jasneuuu
Facet sprzątać nie musi. To takie niemeskie :/

Gość Le Soldat
jak wasi mężowie nie potrafią sikać na stojąco na wyślijcie ich do lekarza bo mają coś nie tak z koncentracją, a po drugie to jak można obejszczać deskę? przecież deskę się podnosi przed wyszczaniem

Ale macie problemy!!!! Faceci potrafi sikać na stojąco jak i na siedząco, zależy jak kto woli A co z tymi którzy mogą być chorzy i wygodniej jest im sika na siedząco, te nazwiecie debilami? Wstyd!!!!