Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peo 48

Utrata węchu

Polecane posty

Czy ktoś po przeziębieniu stracił węch, ?nie czuję zapachów niby przeziębienie przeszło już 3 tygodnie a ja nie czuję zapachów.

Gość taka trochę
Ja tam od kilku lat. Ciągle byłam przeziębiona, zakatarzona, nie czułam zapachów. Laryngolog nie znalazł nic związanego z nosem, stwierdził chroniczne zapalenie migdałków i jakąś wredną bakterię w gardle. Po leczeniu było minimalnie lepiej, ale węch w pełni nie powrócił. Teraz bywa różnie: są zapachy, których wcale nie czuję, są takie, które wychwytuję, ale słabo. Miewam też złudzenia zapachowe i czuję coś, czego nie ma. Juz przestałam sie tym przejmować, bo w ciągu 3-4 lat zdążyłam się przyzwyczaić.

Gość myt
Witam, jestem studentką UwB, rozpoczynam pisanie pracy magisterskiej, zainteresował mnie temat utraty zmysłów (węchu i smaku). Potrzebuję osób chętnych do przeprowadzenia badań. Zależy mi na nawiązaniu relacji mailowej -> 100 % anonimowej! Po ukończeniu pracy przedstawiłabym wyniki. Proszę o kontakt na mail: miskin3333@gmail.com Pozdrawiam i liczę na pozytywną odpowiedź.