Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzód na dupie

te kanary to cwane lisy.

Polecane posty

Gość wrzód na dupie

stoję na przystanku, gadam przez telefon, widzę grupkę ludzi w towarzystwie ochroniarzy i nawet nie zczaiłam, że tam dwóch kanarów jest, bo nigdy nie miałam z nimi do czynienia, nie wiem jak wyglądają i nawet nie wiedziałam, że wożą się z ochroną :o patrzę na nich czasami, bo ochroniarz fajniutki, przyjeżdża tramwaj, wsiadają, tylko ja zostałam, bo stwierdziłam, że za duży tłok i wepchnęłam się w następny. a te cwaniaki zauważyły, że zostałam, wysiadły na następnym przystanku i wsiadły w mój tramwaj, tylko po to żeby olać wszystkich w tramwaju i sprawdzić czy mam bilet! nie wspomnę o jęku zawodu ochrony kiedy okazało się, że mam, a ich teoria, że nie wsiadam, bo mam coś na sumieniu została obalona. to normalne zachowanie u nich? bo chcę się na przyszłość uzbroić i nie mieć takiej zszokowanej miny :o

Gość kaszelkilo
daj spokój, jak masz bilet i na legalu jeździsz to co ci do kanarów? niech se sprawdzają...

Gość wrzód na dupie
no właśnie nie zawsze jeżdżę na legalu i tu jest problem :P

Gość wrzód na dupie
haha, pomyślałam :D ale to raczej odpada, bo jestem brzydka jak noc :classic_cool:

Gość wrzód na dupie
jak chcieli ode mnie bilet to powiedzieli , ' prosze aby pan pokazał bilet" :classic_cool:

Gość wrzód na dupie
podszyw, nie kop leżącego :( :D🖐️

ja miałam swego czasu karte Krakowska zamaist biletu. W tedy było to wdrażane na czas probny i nie wszyscy byli w posiadaniu tej karty co za tym idzie tylko jeden z 2 kanarów miał mozliwość jej odczytania. Nie raz jak widzieli karte to odpuszczali ale trafił mi sie kiedyś taki Kanar ze nie chciał mnie puścić a ja juz spóźniona do pracy byłam.Stał mi w drzwiach które juz zamkneły sie bo tramwaj miał juz ruszać...cały czas przyciskałam przycisk do drzwi...i motorniczy sie wkurzył...obrze ze był to znajomy gosciu i mnie znał. Troche siadł na tego goscia- kanara. po jakims czasie dopiero przyszedł 2 kanar z czytnikiem. Nawet słowa przepraszam nie otrzymałam....To sa psychole i tyle...

Gość kaszelkilo
mój brat miał ostatnio ubaw bo jechał z kolegą do pracy i nie miał biletu bo u nas nie ma gdzie kupić i chciał kupić miesięczny po pracy w mieście, no i wsiedli kanary a oni bez biletów i jeden z nich ściemniał ,że dzwoni po straż miejską, bo brat z kolegą nie chcieli pokazać dokumentów, później udawał, że z policją rozmawia i że mają dwóch kolesi bez biletów i jadą z nimi na krańcówkę i żeby policja ich zabrała....komedia:D no i na następnym przystanku kanary wysiedli:D

Gość wrzód na dupie
no właśnie tyle się nasłuchałam historii od znajomych, że jak się jakiś uczepi to nie ma przebacz, ale myślałam, że to takie pitu pitu, żeby sobie poprawić humor w zamian za brak biletu i konsekwencje. nie chcę znać swojego losu, gdybym jednak tego biletu nie miała, bo widać było że facet to niezły skurczybyk. aczkolwiek kiepskim losem w towarzystwie ochroniarza bym nie pogardziła. ale mam wściekliznę macicy dzisiaj :classic_cool:

Gość wrzód na dupie
mówiąc o wściekliźnie macicy mam na myśli mój ostatni numer z lizaniem mojej piczy przez azora - psa mojej sąsiadki , który niestety nie był zaszczepiony