Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impreza w piatek

jaki makijaz do czerwonej sukienki?

Polecane posty

Gość impreza w piatek

Z gory przepraszam, ze zakladam topik tutaj ale tutaj jest was najwiecej:) no i od mojego wygladu zalezy moje dobre samopoczucie wiec w sumie moga to podciagnac pod zycie uczuciowe:P a wiec do rzeczy: mam czerwona kiecke z czarnymi dodatkami, do tego czarne buty, torebka, rajstopy i bizuteria. i teraz sie zastanawiam w jakim kolorze powinnien byc makijaz oczu i kolor paznokci? Z gory dzieki za jakies sensowne porady:)

paznokcie czerwone z jakimis ladnymi ozdobabi lub french manicure a co do oczu to makijaz wieczorowy, srebrny lub czarny cien badz bialy bedziesz slicznie wygladac;))

Gość grizellkaa
zależy od twojej urody i tym, jak wpływa ten strój na ciebie..odmładza cię, dodajelat, powagi.. Jaki to rodzaj czerwieni itp:) Bo ja zrobiłabym sobie czarne paznokcie i takie cienie do powiek plus czerwona szminka:) a tobie może pasowac frencz lub czerwien..na palacach..

Mocno podkreślone, Szare smoky eyes + błyszczyk do ust w neutralnym kolorze

Gość impreza w piatek
a moze byc oko czarno-zlote? i gorna powieka rozswietlona jakims jasnym bezem? tylko nie wiem co z paznokciami

Gość impreza w piatek
jestem blondynka (sredni blond) i zdecydowanie nie lubie szminek wiec jak cos to tylko blyszczyk. wiec chyba powinnam sie skupic na oczach.....

Gość grizellkaa
tak może być. Tylko czerwień od LAby mi się nie podoba..Bo mi by nie pasowała. Może dlatego:) A paznokcie czerwone..lub złotybrąz..skoro oko maz tak umalowane.

Gość impreza w piatek
ale czerwone czy raczje bordowe - w kolorze wina? to impreza firmowa wiec nie chce wygladac jak dziwka

Gość grizellkaa
w kolorze wina..albo red łamane z brązem..ciemna zgaszona czerwień. Jeśli pasuje ci brązowa szminka to możesz miec. Ale blondynkom w czerwieni nie jest ładnie. Chyba, że masz czarne oczy:) Jak moja kuzynka. I ciemną karnację. Inaczej blondynkawygląda nijak..Lepiej dobrac sobie złotybrąz..zielen..nawet turkus..

Gość impreza w piatek
mam sukienke w kolorze takim malinowym i zdecydowanie mi w niej ladnie:P lepiej niz w czarnej i blondynkom wlasnie zdecydowanie pasuje czerwien tylko duzo zalezy od odcienia czerwieni

Gość grizellkaa
malina:)? okropnosc:O Już lepiej blady pudrowy róż...Różowa szminka..różowoperłowe paznokcie..I oko z brązem.. I mam 18 lat:D Ale blondynkom też pasuje:)

Gość pachnaca jasminem
paznokcie pod kolor sukienki lub francuski manicure, a oczy- czarna kredka, złoty cień -ciemny i jaśniejszy złoty w kącikach oczu przy nosie :)

Gość grizellkaa
No jednak nie..Na Scarlet też.. Jakby miała jasne włosy..i duże czarne oczy..ładne czarne brwi..rzęsy..jak moja kuzynka..ciemną karnację To tak. Scarlett.. ma duże usta..i małe oczy..Za małe..I widzę, że styliści malują ją tak, że te oczy są bez wyrazu..

Ja bym postawiła na ciemny makijaż jakiś w takiej sytuacji. Mi się podobają propozycje tych mocno podkreślających oczy makijażów, znalazłam ostatnio na facebooku beauty homecare artykuł o awangardowych makijażach...mają na prawdę kilka fajnych opcji na make-up na grubsze okazje;) Nie chodzi mi o najbardziej hardcorowe propozycje, ale te w wersji bardziej light są super.

Gość moskala
ja bym podkreśliła usta na czerwono (jeśli pasuje to do twojej urody) a oczy tylko kreski eye-linerem takie cieniutkie subtelne plus rzęsy ewentualnie srebrny i czarny eye-liner i jakiś delikatny błyszczyk do ust.paznokcie dobrane pod kolor sukienki

Gość sesja fotograficzna
a jaki masz kolor oczu?

Gość MałaLalaNieŚpi
Czarne paznokcie, oczy czarno eye-linerem, i złote powieki.

Co do makijażu, to zależy od koloru oczu....Ale jeśli lubisz, to można by tylko podkreślić je eyelinerem ;) Co do paznokci to na pewno nie czerń.... Ponieważ masz wszystko na czarno, to ja bym zaszalała z kolorem paznokci.Może taki, jak tutaj 33 ? ;) Mogłoby się ciekawie prezentować...