Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna25

Księżniczka

Polecane posty

Gość mezczyzna25

Mam 32 lata a żona 25, córeczka ma 3 miesiące. Inaczej sobie jednak to wszytsko wyobrażałem, jestem szczęśliwy ale nie sądziłem że po 6 miesiącach od razu pójdzie do pracy, a po 4 tygodniach poleciała od razu na siłownie i masaże. Widzę że kocha córkę bardzo mocno ale nie potrafi pozbyć się nawyku rozpieszczonej jedynaczki. Nie musiscie odpisawać tak poprostu napisa.lem.

Gość ciesz sie ze masz żonę
ktora dba o siebie i wlasny rozwoj! wielu facetow by tak chcialo patrzac na coraz bardziej grube i zapuszczone żony:P

Gość coś tu się nie zgadza
córeczka ma 3 miesiące, a zona po 6 poszła do pracy :D

Gość mezczyzna25
córka ma 3 a żona po 6 wróci do pracy, jeszcze jest w domu z mala

Gość nie no trzymajcie mnie
wiekszosc narzeka, ze ich zony zaniedbaly sie po porodzie a ten jeczy, że zona dba o siebie, chce wrocic po pol roku do pracy. ech, ludziom to ciezko dogosdzic.

Gość mezczyzna25
nie narzekam ze dba o siebie wręcz przeciwnie bardzo sie ciesze, ale nie myslalem ze tak szybko wroci do pracy i zacznie chodzic na silownie po 4 tygoniach. wiecej nie bede juz pisac milego wieczoru, dowdzenia

Gość gosc980989
coś wam się pomyliło próżne laski trochę skromności, wiecie co ja się bardzo nacierpiałem przez jedną księżniczkę, ale ok niech sobie robi co chce, potrafię pogodzić się że ktoś kto był niewdzięczny jeszcze mi takie oskarżenia rzucała, chore bo wielu chłopaków dupy nie ruszy do laski a wolą być wygodni, uważa taki jeden że ma to i to.... to jeszcze będzie się wysilał, jak to się mówi ja wam jeszcze pokażę :), rada dla chłopaków i facetów którzy cierpią przez te durne krowie placki- moja była to durny krowi placek :) po pewnym czasie jest ulga jak się nacierpimy, a później poznajemy nowe ładne buzie inne niż te gnidy uważające się za szczyty elokwencji, piękności i wszystkiego co jest na tym świecie .......... szkoda że nie miały okazji takie laski poznać w 100% życia chłopaka który naprawdę dużo rzeczy w związku robił, gnidy tyle, reklamują się naokoło, współczuję facetom którzy nacierpieli się, wiecie co ja przez to jestem silniejszy, ale szkoda mi chłopaków którzy są zaślepieni a takie laski ich oszukują, zwracajcie uwagę na podejście w stosunku do was,

Powiało goryczą i jadem:D. No cóż, my krowie placki w życiu robimy wszystko żeby wam Księciom było w życiu jak najmarniej . P.s - to taka nasza życiowa misja drogi autorze od krowiego placka.

Zazwyczaj kobiety lubią sobie ulżyć wygadując się o swoim nieudanym związku ale jak już facet to robi to zauważyłam że strasznie generalizuje i aż cały dymi ze złości. Każdy trafia na jakiegoś partnera i ma takie doświadczenia jakie ma. Jak dla mnie są różni mężczyźni ale też różne kobiety , jedni są w związkach beznadziejni tak samo jak i panie a inni są ok i mają dopowiadające nam charaktery czy usposobienie. Mój kuzyn raz trafił pechowo na pierwszą żonę (rozwód po 8 latach z jej winy) po czym powiedział że wszystkie kobiety to takie i siakie i on nie weźmie się już za żadną inną po czym wszedł w związek z bardzo fajną dziewczyną ale zrobił to samo co z nim poprzednia partnerka , teraz żałuje tej dziwnej zemsty i jest sam. Najlepiej nie generalizować i nie użalać się nad sobą tylko rozejrzeć się bo są naprawdę fajni ludzie i nie wszystkie to krowe placki.

Gość gosc980989
no ale niektóre to tak ;d tylko wiele rzeczy nie trwa wiecznie

Gość gosc980989
a szkoda, trzymam kciuki za kuzyna

Gość szkoda słów...
Nigdy się chłopom nie dogodzi ;) Narzekają, że w domu mają krowy, a jak nie to, że kobieta dba o siebie ;)

Gość gtgt
Mam nadzieję że owa księżniczka ma też zgrabniutki paluszek do pokazania mężowi fuckoffa.

Gość gosc980989
Kaja 24 nie doczytałem tego co napisałaś. Nie napisałem ze Ty jesteś krowim plackiem ani żadna inna dziewczyna. Napisałem o wygodnych, egoistycznych i rozpieszczonych dziewczynach. Nie uważam że każda jest taka. Po.zdrawiam

a doczytałes post autora tematu w ogole? bo mam wrażenie że on pisze o czyms innym a on o czyms innym :)

Gość gosc980989
Interpretuj sobie jak chcesz ja interpretuje jak i wiele facetów że księżniczka to nieżyciowy babsztyl. Jak któryś facet chce mieć taką to proszę bardzo. Ty możesz interpretować to nawet jako postać ze shreka 1. Interpretuj sobie księżniczkę jako wspaniałą damę. Ja się z tym nie zgadzam przedstawiłem swój pogląd na ten temat. Autor/ka napisała gołe słowo ''księżniczka'' ja poprzez swoje żenujące doświadczenia z takimi dziewczynami nabrałem takiego przeświadczenia. Nie oceniam wszystkich dziewczyn tylko pewną grupę dziewczyn. Zaznaczę nie wszystkie dziewczyny.

Gość tyle ze autor
opisuje własnie bardzo zyciową babkę. chętnie pracującą, aktywną, cwiczacą, dbającą o siebie, kochającą dziecko... zainteresuj sie tematem w ktorym piszesz, bo tu akurat kompletnie nie chodzi o laski typu opisywana przez Ciebie.