Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikiiiiiiiiiiiii

jestem chuda jak vici bekham

Polecane posty

Gość kikikiiiiiiiiiiiii

mam 27 lat,173 i waze 51- w porywach do 52 kg.. mam okropnie chuda mordke,co robic..niby kmolezanki mowia,ze takie kosci wystajace na polikach sa piekne,co wy myslicie,powinnam to zaakceptowac?

Gość
to raczej tak mocno niezależne od wagi, bo niektórzy sa strasznie chudzi i okragli na buzi nawet jak przytyjesz to może nie wiele zmienic,

Gość VIKTORIA jest sliczna
to prawda znam osoby szczuple-z pelna buzia!!!!!!!!!1

Gość Kobieta bez kabla
Ja mam 26 lat, 173cm i ważę 50 kg.. Jem bardzo dużo.. Taka natura..

Gość aaaa...
ja sama jestem szcupla..wile osb twierdzi ze za barzdo i ze muusze jescze duuuzo zjesc by normalanie wygladac..ja nie do konca ise z tym zgadzam ale ok:D co do Ciebie to jesli jua taki twoj urok ze masz odstajace kosci policzkowe to nie roz z tym nic chyba ze ci przeszkadza to w jakis sposob.. jesli sie nie odchudzasz jestes poprostu chuda..i tobie z tym dobrze nie rob nic..jesli sie z tym zle czujesz to jedz wiecej..chodz to sie tak latwo miwi masz swoja granice nie mozesz sie zmuszac az tak..ze zamiast druh kanapek na sniadanie bedziesz jadla 4 bo to nie wykonalne wiem sama po sobie..jak tyle na sniadanie zjesz to sie bedziesz zle czula..i obiad pominiesz a nie o to chi:) Jesli ludzie moia ze jestes za chuda no to wiesz..ludzie mowia ze albo za gruba albo za chuda zawsze cos..wiec jesli tobie z tym dobrze i twoja chudosc nie wynika z tego ze sie odchudzasz to olej to:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Chude jest sexy :)

Gość llpp
Chude jest sexy tylko wedlug kobiet i to tych z wypranym mozgiem. Kazdy facet ci powie, ze woli szczupla kobiete z kraglosciami niz chuda szkape bez bioder.

Gość Emmett Fitz-Hume
Tylko, że ja jestem facetem :P Każdy otyły pasztet wmawia sobie, że faceci lubią spasione maciory :o

Gość Kobieta bez kabla
llpp - ale układ czy jak kto woli szerokość bioder nie jest od nikogo zależna

Gość llpp
Jesli nie widzisz roznicy miedzy szczupla kobieta, a maciora, to juz tylko twoj problem:D Masz racje, nie mamy wplywu na proporcje naszego szkieletu, ale to oczywiste, ze przy tym wzroscie, wazac 51kg bedzie sie pozbawionym wszelkich ksztaltow kobiecych.

Gość
no ale jak ktos sie żle czuje i nigdy z tym nie p0ogodzi ? :O a jesli np przytyje to mi rozmiary w biodrach tez pójda w góre ?

Gość kikiiiiiiiiiiiii
Zle sie czuje ze swoja niska waga,ale jak zakladam rurki i slysze,ze inne kobiety tak by chcialy wygladac,to sie ciesze! Ja sie nie odchudzam!! Wrecz przeciwnie,staram sie wstawac ok 3-4 i jem kanapki,jednak nic.MAM TYLECZEK i lekko zaokraglone bioderka(88 cm)!!zeby nie bylo! Ale ....nie mam piersi-tzn malutkie jak u dziewczynki z podstawowki:(!! I ta chuda buzia!Wszysycy mi daja..........17 lat!!!!!! czyl;i 10 mniej! ahh ciesze sie,ze inni tez maja ten problem!

Gość Jarosław Psikutas
kikiiiiiiiiiiiii - ja tam bym Cię z łózka nie wyrzucił :P Masz faceta? :)

Gość kikiiiiiiiiiiii
hihi Przerwa!!! tak własnie w podobie moja figura,tylko,ramiona strasznie wystajace!!! Ale to to kit,najgorsza dla mnie jest buzia-na zdjeciach wystaja kosci!! MAm męża :) Ale dzieki za mile slowa.Mialam swego czasu doline z tego powodu,teraz mam z innego i tak to sie kreci... DZIEKI ZA MILE SLOWA

Gość Romano Sexmacher
Chude niunie (potwierdzam że sexovne są) przynajmniej sobie cipek nie poocierają udami :)

Gość moim zdaniemmmm
Viktoria jest naprawde sliczna kobieta i ma fenomenalna figure-choc niestety odchudza sie!