Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inez91

CO MI SIĘ DZIEJE? PROSZĘ O POMOC!!!!!

Polecane posty

Biore yasminele juz 2 lata inigdy w zasadzie nie mialam problemow. Ostatnio kochalam sie 7 tygodni temu, mialam potem 2 krwawienia z odstawienia, nastepny stosunek mialam 3 dni temu i to z gumka, tazke w ciazynie powinnam raczej byc- to droga wstepu. Natomiast chodzi mi o to ze lekarz z pol roku temu stwierdzil u mnie mala nadżerke i od tygodnia pojawil mi sie taki bardzo gesty zielono szary śluz....a dzis na wkladce zobaczylam zew tym sluzie jest troszke krwi....czy to normalne przy nadżerce? :( martwie sie, a wizyte mam dopiero w nastepny czwartek. No na krwawienie implantacyjne to za wczesnie raczej..nie wiem juz sama co myslec. Miala tak ktoras przy nadżerce?

Gość najezdzarka
ja mialam nadzerke i kurcze musisz sie jej jak najszybciej pozbyc :/ noo krwawi sie przy nadzerce, nie wiem sluzu nie pamietam chyba za specjalnie ale pewnie u kazdego jest inaczej. martwienie sie nic Ci nie pomoze : takze glowo do gory i pogadaj z lekarzem :) mozliwe baardzo ze to od nadzerki albo po prostu "taka Twoja uroda" :)

;/ niepokoi mnie to i już. w ogole to dzis już tej krwi nie ma, byla tylko wczoraj... wlasnie ide w przyszlym tygodniu do lekarki i zobaczymy co powie.