Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo się boję

Będziecie szczepić dzieci przeciekow ŚWIŃSKIEJ GRYPIE??

Polecane posty

Gość Ale o co tobie chodzi kochany
?

prawie wszyscy tutaj napisali ze się nie zaszczepią, więc tak się zastanawiam do kogo ty właściwie gadasz złoty:)

Gość kaamillla
mieszkam w Szwecji i tu szczepia dzieci w szkolach obowiazkowo mam 8 miesieczna corke ktora zaszczepilam 3 tygodnie temu u nas jeszcze nie bylo przypadku by po szczepieniu ktos umarl ja z cala rodzina bylam sie zaszczepic

nie wiedziałam że wyprodukowanie parki to aż taki wielki wyczyn, ale dzięki złoty;)

Gauri 🌻własnie parka to marzenie każdego małżeństwa :) :) :) :) :) pomyśl jak ojciec chce syna a tu się rodzi 3-cia córka :o :o :) Karmisz piersią ? :P ;)

Lol, może się jeszcze spytaj w jakich pozycjach współżyje? :)A co do marzeń to nie przekładaj swoich w cudze :) Moim marzeniem jest troje dzieci :) a nie żadna parka ;)

Gość Kamila to się lepiej dowiedz
co i jak z tymi szczepieniami, bo ja pierwsze słyszę o tym co tu piszesz. Żadne państwo nie ma prawa narzucić swojemu obywatelowi obowiązku szczepienia. Jesteście chronieni konstytucją, która daje wam gwarancję swobody dokonywania wyborów w zakresie leczenia profilaktycznego. Jesteśmy polsko-szwedzką rodziną w Holandii i absolutnie nikt z naszych krewnych w Szwecji nie doniósł nam o tym, a raczej zdanie o tej całej pandemii i idei szczepień mają takie samo jak wszędzie. Wygląda na to, że ktoś wprowadził was w błąd.

Cudownie złoty, ze o to pytasz, bo czekałam cały wieczór na okazję, aby móc się jakiemuś obcemu facetowi na kafeterii pozwierzać ze szczegółów dotyczących moich piersi;) tak tak:)

Gauri👄 bardzo dobrze robisz i karm jak najdłużej dzieci będę zdrowe to procentuje na przyszłość... Nie martw się o piersi ze mogą oklapnąć :o :o codziennie można smarować piersi surowa cebula lub sokiem z cytryny dla ujędrnienia :P ;)

nie bede szczepic tak samo jak nie szczepie siebie. Gauri - jakis fan Ci sie trafil co chce o Tobie jak najwiecej wiedziec. moze zaraz sie Ciebie zapyta jakiego koloru majtki masz na sobie :D ;)

Gość ja sie nie szczepie
mimo ze jestem lekarzem. dzieci jezeli bym miala to rowniez bym nei zaszczepila. A tak w ogole to szczepionki na swinska nie ma w Polsxce i nie wiadomo czy w ogole bedzie!! Co za bzdury... A prawda jest ze dzis do wszystkich placowek doszly nowe wytyczne w zwiazku z grypa, kazda - leczenie przeciwwirusiwe jest zalecane osobom wysokiego ryzyka czyli kobietom w ciazy, niemowletom i dzieciom do 2 roku zycia!! To o to chodzi a nie o szczepienie...

Gość Zresztą właśnie się
dowiedziałam, że odnotowano już kilka przypadków zgonów poszczepiennych w Szwecji. Kto udzielił twojej rodzinie takich informacji i kto zmusił was do poddania się szczepieniom?

Gość ja sie nie szczepie
Przepraszam za literowki ale jak czytam co niektorzy wypisuja i jak media nakrecaja ta cala afere to mnie zlosc ogarnia. A dobrze juz to ktos napisal - dlaczego media nie podaja ile rocznie osob umiera z powodu powiklan sersowych po zwyklej grypie lub ma potem problemy reumatyczne??

My jesteśmy zboczone ale facet pytający się nieznajomej kobiety tak bez gry wstępnej - czy karmi piersią to najprawdziwszy wzór wszelkich cnót:P Ale dobrze już...koniec odchodzenia od tematu:)

Gauri całuje w policzek 👄 ;) głaskam po ramieniu ;) Kluska ;)👄 naprawdę polecam daje dobre rezultaty :P ;) tylko cebula może trochę śmierdzieć :o :o :o

Kluseczko to smaruj polówka cytryny :P ;) Masz małego małego Sebastianka ;) to pewnie nie pośpisz sobie :o :o :( Idę już spać Pa Skarbenku 👄

Zloty nawet cwiartka cebuli odpada. dziekuje za troske o moj sen ale "malutki" Sebastianek przesypia noce :D Tobie tez zycze milej i przespanej nocy

Gość jasko
UWAGA!!! UWAGA!!! Szwedzki zad podpisal tajna umowa z GlaxoSmithKline (producent szczepionki) aby zabronic oficjalnego raportowania negatywnych skutkow ubocznych szczepionki na swinska grype. W tej chwili szwedzkie masmedia sa potajemnie zabronione przez zad raportowac dla spolecznosci jakiekolwiek negatywne wiadomosci na temat szczepionki. PILNUJCIE SIE LUDZIE!!!! NIE UFAJCIE OFICJALNYM STATYSTYKOM!!!

Gość takie zycie
Szwedzki ZAD???????? Brzmi groźnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie, ani siebie ani tym bardziej dzieci

Gość A ja se myślę że osoba pisząca
pod nickami "bardzo się boję" i "czasem myśle zę" jest z koncernu farmaceutycznego i została oddelegowana do siania strachu na forach.