Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość campari34

jestem z deko zła!!!

Polecane posty

Gość campari34

oglądałam właśnie fakty złapali pijanego faceta który potrącił na pasach czworo ludzi miał 2,5 promila alkoholu we krwi grozi mu do 12 lat więzienia i olbrzymia kara pieniężna [bo tyle grozi za taki czyn]SKORO TAK TO DLACZEGO PAN STOCKINGER DOSTAŁ JEDYNIE 2 TYŚ DO ZAPŁATY ZA TEN SAM WYCZYN?????

Gość campari34
I JESZCZE UCIEKŁ Z MIEJSCA WYPADKU !!!! no w dzień dobry tvn mówił że on by tego nie nazwał zbiegnięciem tylko ODDALENIEM SIĘ co za cham.

tak to jest niestety takie nasze popieprzone prawo...ja spotkałam się z przypadkiem gdzie ewidętnie widziałam jak samochód policyjny strzelił w przejeżdzający samochód no i oczywiście wszystko tak upozorowane że i tak wina tego biednego faceta i tak...

Gość gfdjt
bo on nie potracił ludzi tylko walnal w jakies auto i nic sie tym ludziom nie stalo

tak to jest niestety takie nasze popieprzone prawo...ja spotkałam się z przypadkiem gdzie ewidętnie widziałam jak samochód policyjny strzelił w przejeżdzający samochód no i oczywiście wszystko tak upozorowane że i tak wina tego biednego faceta i tak...

Gość campari34
to cham jeden

nic nie poradzisz taka ta pieprzona Polska jest. Ja widziałam ewidętnie jak samochód policyjny strzelił w przejeżdzające auto i niestety wszystko upozorowane jest tak że to wina faceta...

nic nie poradzisz taka ta pieprzona Polska jest. Ja widziałam ewidętnie jak samochód policyjny strzelił w przejeżdzające auto i niestety wszystko upozorowane jest tak że to wina faceta...

Gość adi_P
bo pan Stockinger jest znanym aktorem osoba zaufania publicznego i nikogo jeszcze nie zabil jadac samochodem po pijaku

Gość campari34
powinni go zamknąć a nie przymykać oko bo jest aktorem tak się nie robi panie lubicz!!!

chcesz pozbawić Małego Pawełka Lubicza ojca na 2 lata :O ???egoistka :O

Gość campari34
chcę tylko żeby było sprawiedliwie a nie tak że jednych bardzo karają a drugich mniej to jest bardzo nie sprawiedliwe

bardzo dobrze ponoć grozi mu kara jest jednak sprawiedliwość na tym świecie panie lubicz