Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gigig

szare paseczki nad koronkami

Polecane posty

Gość Gigig

Witam serdecznie, Jakis czas temu rowniez zalozylam sobie porcelanowe koronki na jedynki, niestety to bylo jedyne rozwiazanie na moje problemy. Bylam bardzo zadowolona, kolor forma itd sprawdzily sie, jednak pojawily sie szare paseczki na dziaslach i przy usmiechu to niesttey widac. Moj dentysta twierdzi,ze to jest normalne, moze i jest ale bardzo mi sie to nie podoba. Czy mialybyscie panie jakas porade jak sobie z tym radzic? czy jest jakas sprytna metoda na to?? Bede bardzo wdzieczna za wszelka porade Pozdrawiam

Gość do autorki topiku.....
wyrwij te wstrętne zęby z koronkami i załóż zajebistą protezę.

Gość nic z tym nie zrobisz
bo zęby, na ktorych są koronki sa amrtwe, więc czernieją. korzeń czernieje i dlatego na dziąsłach są sine paski. to prześwituje po prostu przez dziąsła.

Gość a ja wybielałam
moge powiedziec tylko tyle,ze niekoniecznie na martwe zęby zakłada sę koronki,właśnie przed chwilą mój mąż wrócił od dentysty i mu zaproponował korony na trzy zęby,które nie będą martwe i jeszcze-ja mam na dole krzywe zęby,bo mam za małą szczękę i dwa zęby wyrosły trochę ukośnie i na dziąsłach mam w miejscu,gdzie jest korzen tych zębów nie kreski-ale szare plamy-tylko przy uśmiechu dołu nie widać,wiec sie tym nieszczególnie przejmuję,a te moje krzywulce zdrowe są