Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy_sh0p_21

Facet z internetu... Co myśleć po spotkaniu?

Polecane posty

Gość Candy_sh0p_21

Wczoraj spotkałam faceta z internetu... wymieniliśmy kilka meili... pare smsów i sie umówiliśmy... On mieszka 300 km ode mnie ale był akurat niedaleko mojego miasta... Wiedzielismy jak wyglądamy bo wczesniej posłalismy sobie fotki... Hmm i wczoraj umówiliśmy sie i poszliśmy na kolacje... Byłam pod wielkim wrażeniem ;) na zdjęciach nie wiedziełam że będzie taki przystojny... No własnie i wczoraj pisaliśmy po spotkaniu dużo smsów i wszystko było ładnie i pięknie... A dzisiaj rano wysłałam mu smsa i on potem zadzwonil że nie umie wysyłać smsów... i milczy od tamtego czasu... Ehh nie wiem co myśleć... wysłałam mu kilka fotek bo bardzo mnie wczoraj o nie prosił... i napisalam mu smsa że posłałam i wogóle a on nic.. cały dzien :/ jeszcze wczoraj jak sie widzieliśmy to on zaproponował że przyjedzie w piątek z kolegą i pójdziemy z moimi znajomymi na imprezke... a dzisiaj tak cos dziwnie... i własnie nie wiem co o tym wszystkim myślec... miał ktos podobną sytuacje?

Gość Candy_sh0p_21
Podałam konkrety ;)

Gość Candy_sh0p_21
no obciągnęłam mu i co z tego :o

Gość pewnie poznal
juz inna a z tymi esami to sciema bo jeszcze wczesniej jakos umial je pisac :D

Gość Candy_sh0p_21
Odwiózł mnie do domu... Daliśmy sobie buzi w policzek... tak jak na powitanie... i to było tyle ;]

Gość Candy_sh0p_21
A przed tym jak mu ociągnęłam to oddalam sie mu analnie:O

Gość Candy_sh0p_21
Ten wyżej to podszyw...

Gość bez_
jakby chciał to by zadzwonił, spokojnie, poczekac a jak nie to next...

Gość Candy_sh0p_21
no własnie wczoraj pisał dużo smsow po spotkaniu... a dzisiaj mi zadzwonił że nie umie wysyłać... na początku mu uwierzyłam ale teraz jak mysle nad tym to chyba ściema... napisałam mu milego wieczoru a on nic... a ja o nim cały dzien myslałam ehh

Gość Candy_sh0p_21
dodam ze wysłałam mu zdjęcia mojej waginy i kloaki :P

Gość Candy_sh0p_21
No ale jak mi by sie ktos nie spodobał to bym do niego już wiecej tyle nie pisała... jeszcze wczesniej przed spotkaniem napisał mi że widzial b ładne róże i jaki kolor lubie... ale potem niby lekko sprzeczaliśmy sie o fotki i powiedział że róż nie będzie... i zapomniałam o tym na spotkaniu... po spotkaniu jak ze soba pisaliśmy to mu napisalam co z rózami a on mi że beda nastepnym razem... wczoraj tez robił plany ze chciałby skoczyc do pragi... bo ode mnie jest blisko... i zaproponował żebyśmy pojechali razem... ale teraz tak myśle to może on nie chcial mnie urazić albo co...

Dokładnie... pociągnął jeszcze temat przez chwilę i adieu... Nagle przestał umieć wysyłać wiadomości?

Gość Candy_sh0p_21
No wlasnie... powiedzial mi ze wczoraj mogl cos poprzestawiac w tel. ale juz mu nie wierze... ehhh a miałam nadzieje że ktoś mnie podniesie na duchu... ale co tam to tylko facet...