Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeccc

chcialabym napisac ksiazke i ja wydac

Polecane posty

Gość marzeccc

myslicie ze to realne? marzy mi sie napisac ksiazke, zarobic kupe forsy i wreszcie nie musiec pracowac na etat, ehhh :O moim wzorem jest autorka harego potera choc samego potera nie trawie :P ale jej kariera oj...

Gość onka34567
masz choc pojecie jak to sie robi?

Gość marzeccc
no a jej dalo, nie? wiem ze jestesmy w PL wiec raczej nie ale kilkadziesiat tysiecy przynajmniej, a potem za nastepne... no i dolicz zyski ze sfilmowania bo oczywiscie musi byc taka by sie nadawala na scenariusz (jak go sprzedam za ocean to kasa bedzie wieksza!!) dodam ze to nie ma byc ksiazka ambitna tylko kasiasta!!

Gość marzeccc
oj skurwysynie czasem tez tak mysle :P ale cos wymysle co do mienia pojecia- jak pisac? poradze sobie, umiem ladnie pisac, nie wiem jak sie wydaje ale tym sie bede martwic jak ja napisze

ja tez bym chciała napisac ksiazke i ja wydac...uwielbiam czytac wole niz ogladac tv

Gość onka34567
czyli nie masz pojecia...nie tylko talent literacki wystarcza:P

Gość marzeccc
a myslisz ze kazdy sie rodzi wiedzac wszystko? :O ja sobie poradze a kiedys bede wspominac ten topik na kafe :P wiem ze polscy autorzy tyle nie zarabiaja, ale mozna by ja potem wydac za granica, jesli chwyci to i forsa bedzie wieksza, poza tym scenariusz lista fajna, kiedys na niej bede :P

Gość marzeccc
dodam tylko ze moja data urodzin to jest taki sam dzien i miesiac (rok oczywiscie inny :P ) jak dzien i miesiac urodzin Einsteina, sami rozumiecie ze to musi cos znaczyc :P