Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_22

którego mam wybrać

Polecane posty

Gość zrozpaczona_22

Byłam z chłopakiem ponad 3 lata, ale on zaczął mnie źle traktować nie obchodziło go co myślę i czuję, zawsze to ja byłam winna wszystkiemu, on nigdy nie umiał przyznać się do błędu. W końcu z nim zerwałam, poznałam idealnego faceta, szanował mnie byłam dla niego najlepsza, najpiękniejsza i w ogóle super się z num czułam. Mój były nie dawał mi spokoju. Miałam sporo problemów i zajęć nie miałam dal niego czasu on to rozumiał ale ja bardzo tęskniłam.... Powiedział że mnie kocha.... a ja tego samego nie czułam. Odczuwałam dużą odpowiedzialność przez to nie chciałam go zranić. Nom i stało się pokłuciliśmy się tak pożądnie i spotkałam się z moim byłym ..... ech i wszystko wróciło do normy można było by uznać to za zdradę...... Musiałam z nim zerwać bo nie umiałam mu powiedzieć że spotkałam się z byłym itd. Myślałam że wróciłam do odpowiedniego faceta, że kocham właśnie jego, ale nie bo nic do niego nie czuję. Teraz gdy jestem z byłym tęsknie za nim.. Nie wiem co mam zrobić.

Gość Ewaldi
już wiadomo, będziesz bita przez niego i poniżana ale zawsze będziesz wracać do tego pierwszego, masz syndrom cierpienicy i zawsze będziesz się poniżać i jednocześnie dobrze czuć , gdy będziesz poniżana płacz i łzy masz mymalowane na czole

Gość I am so sorry for you
a masz jakis wybor skoro zerwalas z tamtym??swoja droga nie rozumiem jak mozna wrocic do bylego skoro tak cie traktowal

Gość zrozpaczona_22
ech przyzwyczaiłam się do niego wiem to chore......

Gość ktorego masz wybrac
tego ktorego kochasz i tego co cie szanuje

Gość zrozpaczona_22
to nie była zdrada w dosłownym znaczeniu.......

Gość zrozpaczona_22
i to bardzo głupie przyznaję..... głupia jestem straciłam faceta tego właściwego