Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga1989

gulka w pochwie

Polecane posty

Hej ja mam podobny problem przy wlozeniu palca w pochwe pojawia sie twarda gulka dosc duza . Nie boli mnie ona , i co dziwne jak ja nacisne rochodzi sie i za kilka minut znika , tak mam za kazdym razem jak wloze palec , boje sie isc do ginekologa , boje sie co mi powie .. moze wy cos wiecie na ten temat , ta gulka nie boli i dziwi mnie to dlaczego znika i normalnie jej nie ma , tak jak pisalam jak nacisne zmniejsza sie i tak jakby rozchodzi , czekam na odpowiedz pozdrawiam wszystkich;)

Gość campari34
bez przesady boisz się iść do gin????w jakich czasach zyjemy że ktoś się boi bo co lekarz powie to lepiej niech się rak rozwija a ty nic nie będziesz wiedziała

Gość Ta gulka to
nic innego jak szyjka macicy!!! kazdy ja ma!

Gość to rak i to zaawansowany

to zaden rak a jak nie masz ochoty sie wypowiadac to tego nie rób . a reszcie dzieki za odpowiedz a czy szyjka macicy jest gulka szczeze ja sie na tym nie znam :) dlatego pytam . Jak juz pisalam to jest tylko jak wkładam palca a tak to nie i to wogole nie boli . pocieszcie mnie jakos ddziewczyny

Gość Tiger_Girl
Ta gulka to szyjka macicy... W różnych cyklach ma różna wiekość...

ale dziwi mnie to ze to mi wyskakuje jak włoze palca normalnie tego nie mam , a jak wyskoczy i to dostykam naduszam to ta twarda gulka rozchodzi sie , a potem znowu jest a jak nic nie robie nie wkladam palca znika mi calkiem . mam nadzieje , ze to nie jest nic powaznego poprosze jak cos napiszcie do mnie na gg 12947306 pozdrawiam

Gość Tiger_Girl
To jak najgardziej normalne,każda kobieta to ma... Raczej nie wiesz czy jak nie wkładasz palca to tego nie bo jak masz wyczuc skoro nie możesz dotkchąć?? A jak naduszasz to się nie dziwie że się robi tardsze bo działasz na to siłą... To naprawdę nic poważnego,normalna kobieca przypadłość.

ale taka twarda gulka po prawej stronie pochwy tak w srodku to nap[rawde nic poaznego?

Gość lekarzdomowy
Witaj, ten problem nie jest taki prosty do rozwiązania... Proponuję, abyś odwiedziła ten link i przedczytała zamieszczony tam artykuł. http://porady.notlong.com Powinien Ci nieco rozjaśnić sytuację. Szczerze pozdrawiam!