Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

Poznalam Faceta - on prawiczek. Co dalej?

Polecane posty

ja sie uczylam tak naprawde prawie rok z moim chlopakiem. dopiero po roku czulam sie swietnie :)) a ponadto, uwazam ze to nie jest wszystkio :))

Czemu tak zaraz skreślasz? Daj mu trochę czasu, poznaj go lepiej zanim go definitywnie skreślisz ;)

Gość JA MAM 27 LAT
ja jezdze na wozku

Gość jak jezdisz na wozku
to nic dziwnego ze zadna cie nie chciała

nieprawda, wcale źle nie życzę :P osobiście bym radził na pytanie o przeszłość seksualną unikać odpowiedzi, nie kłamać, nie zmyślać tylko o tym nie rozmawiać...i tak jak piszesz jesli kobieta będzie zainteresowana, zauroczy się itp to nie będzie to miało istotnego znaczenia...

Gość a ja się związałam z
24-letnim prawiczkiem i nie żałuję. Jesteśmy razem już 5 lat i w sferze seksualnej wszystko jak najbardziej z nim w porządku:)

Gość a ja się związałam z
cóż ja mogę uświadamiać? Myślę, że poleciała stereotypem zamiast sama sprawdzić jak to z nim jest. Może i z częścią osób w tym wieku, które nigdy nie były w związku coś jest nie tak, ale na pewno nie jest tak, że z każdym 25-letnim prawiczkiem coś jest nie tak.

Gość i ja też...
się związałam z 24letnim prawiczkiem, pierwszy raz przeżyliśmy po 6 miesiącach znajomości, i jakoś on nie miał problemu z "nauką" ;p seks jest jak z bajki, planujemy ślub :) nie skreślaj go, jest mnóstwo różnych powodów, dla których on może być jeszcze niedoświadczony. :)

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość mnbvcxbvc
up

Gość junooor
malenka008855, pier...dol się zdziro !!! Mam nadzieję, że Cię rzuci - znajdzie sobie kogoś fajnego, a Ty się roztyjesz, dostaniesz rozstępów o zdechniesz w samotności !!!

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Renata, znajdziesz mnie na http://www.tele-amatorki.pl/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksikie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć