Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madulek

jestem rozdarta emocjonalnie nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość madulek

nie wiem nawet od czego zaczac.jestem z facetem od 2,5 roku mam lat 20 on 27.jest wszystko super ale ostatnio pojawil sie problem..chcialabym miec juz dziecko zamieszkac z nim tylko ze jestem rozdarta z jednej str chce z rugiej sie boje.nie chce wyprowadzic sie od mamy boje zamieszkac na gospodarstwie z tesciami.mojego miska nie ma caly dzien w domu wrac ok 20 bo pracuje.boje sie braku pieniedzy mimo ze on zarabia 2tys i ma to tylko na wlasne wydatki ubrania fajki paliwo.jestem przyzwyczjona do kosmetykow ubran...co robic?

Gość paulina1234
dorosnij!!!!!!! sama na siebie zarob a nie idz na utrzymanke idiotko.

Gość lulilulilu
idż sama do pracy, też masz 2 ręce

Jeśli się obawiasz,że może Wam zabraknąć pięniedzy to chyba nie jest najlepszy moment na planowanie takich rzeczy.

Gość madulek
czy ja tu komus ublizam?co za ludzie.tez pracuje ale nie zarabiam tyle co on.

Gość Tomek z bagien
popieram wpis poprzedniczki.z domu sie latwo wyprowadzic,w druga strone bedzie trudniej

Gość Marcin_84
2 tysiace?? to ma byc duzo?

Gość madulek
no mi wlasnie nie jest sie latwo wyprowadzic i tego najbardziej sie obawiam.jestem w mega dobrych relacjach z mama i napewno bardzo by mi jej brakowalo

Gość madulek
dla kazdego pieniadz ma inna wartosc.i nie mam zamiaru dyskutowac na temat czy 2tys to malo czy duzo?nie patrze w portfel mojego faceta nie chce byc na jego utrzymaniu.

Gość lulilulilu
chcesz mieć dzieci a sam jesteś małą dziewczynka, która będzie tęsknić za mamusią. Dorośnij najpierw a potem rób sobie dzieci.

Gość Marcin_84
to moze niech facet zamieszka u Ciebie

Gość jacobs
a co mamusia radzi?

Piszesz,że chciałabyś zamieszkać z facetem ,mieć z nim dziecko... Jednak martwisz się tym,że zabraknie Wam pięniedzy... To chyba sama już masz odpowiedź na pytanie? Dochodzi do tego wszystkiego mama ,której będzie Ci brakowało. Może przemyśl wszystko raz jeszcze? I podejmij decyzję ,gdy będziesz jej pewna?

Gość madulek
to ze jestem mocno zżyta z mama nie oznacza ze jestem mala dziewczynka.napewno bede za nia tesknic bo jest wspaniala kobieta ale napewno nie bede za nia plakac.moj facet sie nie wyprowadzi bo nie lubi miasta i duzo pomaga rodzicom

Gość edytka1409
moze poczekaj z tym jeszcze.. uczysz sie gdzies? nie wolisz najpierw skonczyc studia? na dziecko jeszcze przyjdzie czas... takie moje zdanie, jestem w podobnej sytuacj, tzn wiekowo i z facetem jestem ponad 3 lata ale nie czuje zebym byla na to wszystko gotowa. przede wszystkim jezeli bede myslala o slubie to NIGDy nie mam zamiaru mieszkac z tesciami mimo ze rodzicow mojego chlopaka bardzo lubie. chce miec wlasny kat z moim przyszlym mezem. i narazie pomyslcie o tym na pierwszym miejscu.

Gość madulek
dziwisz sie ze sie boje o pieniadze?widze jakie sa czasy w jakim kraju zyje.i juz nie chodzi o mnie tylko o dziecko zeby mialo wszystko co bedzie mu potrzebne zeby bylo szczesliwe i nie czulo sie gorsze od innych

Gość madulek
no co do tesciow to tez jest sliski temat.mimo ze sa bardzo kochani i nie moga doczekac sie wnuka. wiem ze w tesciowej miala bym oparcie jak we wlasnej matce dlatego mieszkanie z tesciami nie jest dla mnie czyms strasznym

Gość madulek
i nie chce miec dziecka tylko dlatego ze dzieci sa slodkie...mam inny powod o wiele bardziej zlozony

Gość edytka1409
a mozna wiedziec jaki? tak to wazne i bardzo rozsadne e myslisz o sprawach finansowych zwiazanych z wychowaniem dziecka,wiec moze jednak poczekajcie z tym jeszcze....

Gość madulek
jestem chora po operacji i za niedlugo moze sie okazac ze nie moge miec dzieci

Gość madulek
najlepiej po kims jechac jak po lysej kobyle...

Bez względu na to, że możesz w przyszłości nie móc mieć już dzieci - weź pod uwagę gafakty... Masz zaledwie 20 lat. Matka z rozpędu to jednak ryzyko. Myślisz, że w razie czego będziesz mogła polegać na nim i na teściach? Bo o to tu chodzi.

Gość madulek
nie z rozpedu byle by miec tylko czuje juz cos takiego ze chce nie ciagna mnie imprezy wole posiedziec w domu posprzatac ugotowac.wiem ze moglabym liczyc na mojego chlopaka na jego rodzicow na mojego brata i bratowa na moja mame

Tu nie chodzi o sam wiek... Niektóre kobiety mające 20 lat mają bardziej poukładane w głowie niż te co mają 30 ;) Także to nie kwestia wieku ,a dojrzałości. Co Twój partner na ten temat powiedział? Na temat dziecka? Również tak bardzo go chce teraz?

Gość madulek
on chce dziecka okad mnie poznal poiwiedzil ze wie ze jestem wlasnie ta z ktora chce byc i wchodzi w to w ciemno mialam wtedy 17 z hakiem wiec wiadomo.wtedy nie chcialam wiec on tez przestal o tym mowic ale wiem ze chce.najbardziej malucha chce jego tata;) nie raz jak myslalam ze jestem w ciazy to zawsze moj facet mowil ze sobie poradzimy.teraz mi mowi ze bedzie jak ja chce nic na sile

"poiwiedzil ze wie ze jestem wlasnie ta z ktora chce byc i wchodzi w to w ciemno mialam wtedy 17 z hakiem " niestety, to o niczym nie świadczy a raczej nie świadczy o facecie dobrze, skoro 17-latkę widzi już w roli żony, matki i na wieki wieków, amen

Gość madulek
a to dlaczego zle o nim swiadczy?

madulek [ponieważ 17-latka jest niesety jeszcze niezbyt dojrzała więc raczej można założyć, ze jeszcze w przyszłości może zmienić się jej sposób widzenia świata 17-latka to jeszcze nastolatka, niestety.