Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

Siema!Właśnie piszę z Pałacu Bekinghem

Polecane posty

Siedzę obok Elżbiety II, razem gramy w brydża, jemy pudding i piszemy na Kafeterii, w międziczasie dyskutując o świńskiej grypie.Wiecie, że większość podszywów to jej interes?

Gość kądor znajdź se kądora
jakiegoś bo coraz gorzej z tobą 💤

Gość kądorrr
tak naprawdę to siedzę księciu Wiliamowi na kolanach i walę mu lewą ręką konia o tak 🖐️ )))))))

Gość Księć Łiljam
I beg You pardon that kądor do not write to You, but she's under table and make me incredible icecream :)

Gość no to wracaj do sprząrtania
kibli a nie dorwałas się do komputera lokaja :o

Gość Szambelan Jej Elżbiety III
Królowa w zamian za zasługi oddane przed chwilą jej wnukowi Williamowi postanowiła nadać Ci tytuł: Wielkiej Obciągaczki Królestwa Anglii i Irlandii Północnej oraz całego Commonwealthu. Z tytułem tym łaczy się prawo do robienia laski Williamowi oraz jego bratu Harry'emu w każdym miejscu gdzie władzę sprawuje jej królewska mość. Natomiast gdyby Karol wyraził chęć na loda, musisz najpierw zapytać E III, a potem Camilli czy możesz 🖐️

u tej z klanu będę jutro, miałam być dziś wieczorem, ale przełożyłam, coby Stasieńka naparzyła więcej czaju i nakrajała ciasta, a Michałek zabrał chłopców, bo nie chcę żeby mi to latało po domu i wrzeszczało, w czasie konsumpcji herbatki :classic_cool: 🖐️

Gość icecream buahahaha
:D

Gość żonaPrzystojniaka
Siema Przystojniak:) Ciągle śnisz czy już się obudziłeś? Zjedz śniadanko,umyj zęby a potem masz czas wolny:):)