Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila 23

Co na prezent dla 2 latki?

Polecane posty

Gość pytamsieebomam2 ipoleltnicorke
do ile zl?:)

A wiesz, że chodziki są zabronione w większości krajów Unii Europejskiej ze względu na ich szkodliwość dla rozwoju dziecka ? TYlko szkoda, że w Polsce nikt tym się nie zajął.

To jest jeździk nie chodzik, ona ma dwa latka i chodzi przeciez sama juz :) nie potrzebuje chodzika.

aj pomyliło mi się :D W Buchmanie ostatnio widziałam pluszowe książki dla dzieci

Gość
dla dwulatki fajne beda puzzle, z serii drewnianych, chyba 10 albo 15 elementow, bedzie zadowolona. ksiazka, ciastolina (super!), seria klockow (np Duplo, one sa wieksze, dla mlodszych dzieci - jakies zwierzeta, farma, zoo).

Fisher Price ma fajne zabawki, garnuszek na klocuszek np. ale są drogawe. Kup jej np. zastawę dla lalek, garnuszki, talrzyki, kubeczki,; jakaś fajna bajka na dvd.

ona ma juz klocki i nie bawi sie nimi. Lubi natomiast ogladac ksiazeczki :) Wiecie to taki mały drań jest dziewczyna z harakterem :D wiec szukam czegos co ja zainteresuje dłużej niz 5 minut

Gość dsfsfsfsd
Kup jej jakąś bajkę, gdzie trzeba przesuwać, otwierac, coś wkładać, przekładać, z magnesami, np. ksiażeczka o zagrodzie wiejskiej, gdzie są różne wybiegi i kojce dla zwierząt oraz zwierzęta z magnesami, które trzeba "przyczepić" tam, gdzie jest ich miejsce. A jak nie - to jakąś przygłupawą zabawkę, która piszczy i daje duzo radosci, bo od rodziców dostaje sie raczej nudne, edukacyjne zabawki. Moze na przykład jakiegos obrzydliwego pająka albo sikawkę

Gość książeczka z puzzlami trzeba
składać obrazki

z puzlami to chyba jeszcze za mała. Ona mogłaby połknac albo cos.. No niewiem nie mam pojecia, niby moje dziecko ale kompletnie nie mam pomysłu co jej kupic

Gość To są tylko cztery kawalki
wielkie jak twoja dłoń-te puzzle

Niby tak, ale ja jestem strasznie przewrazliwiona na punkcie małych elementów, zwłaszcza że raz miałam taka sytuację iż jak była mniejsza zadławiła mi sie i dusiła sie prawie straciła przytomnosc wolaólabym cos większego ona jest na takim etapie że wkłada wszystko do buzi