Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam allegro

do mam kupujacych ubrania na allegro

Polecane posty

Gość do mam allegro

zarejestrowalam sie na allegro i chcialabym kupic kilka ubran dla synka,znalazlam taka aukcje, powiedzcie mi czy waszym zdaniem warto dac te 200zł czy ubrania moga pochodzic z lumpa? nigdy jeszcze nie kupowalam wiec pytam? a moze polecicie mi jakichs sprzedawcow co maja ladne i niedrogie paczki ubranek dla dzieci

Gość reklamujesz swoja aukcje

Gość do mam allegro
jak reklamuje? jak ja nic nie sprzedaje tylko chce kupic

Gość dfgyhuj
ciuszki są ładne i zadbane. napewno warte tej ceny. al prawda jest taka, że nie każdego stać na tak drogi zakup więc szuka innych okazji Ja np nie rozumiem rzucania się na firmowe ciuchy. W czym NEXT EARLY DAYS jest lepszy od zadbanych,ładnych i w bardzo dobrym stanie ubranek nie firmowych ??

Gość do mam allegro
mi nie chodzi o marki tylko o ilosc i ich stan, a tu jest duzo bluzeczek no i spodenki, zastanowie sie a myslicie dac teraz te 200zł czy czekac do konca?

Gość a jaaaaaaaaaaa
bym tego nie kupiła .Z prostej przyczyny: gdzie ty będziesz noworodka w te rzeczy stroiła?do leżenia w łózeczku?w jeansach i bluzach?nie wiemczy będzie zadowolony,raczej nie:o Lepiej poszukaj paczki gdzie sa pajace,body,śpioszki.To jest warte uwagi a nie wypasione spodniez gumkami i" bluzki przez głowę"

Gość opopop111
W lumpie też możesz kupić nowe z metką lub wyglądające jak nowe. Przecież nie wiesz tak naprawdę od kogo kupujesz te ubrania. Załóżmy, że sprzedawca jest uczciwy i ubranka zakupił dla swojego dziecka jako nowe ale pewności nie masz. Ja mam trójkę dzieci i gdyby nie lumpy to moje dzieciaki nie miałyby w czym chodzić. To całe szczęście, że takie sklepy istnieją. Dla mnie nie istnieje taki dylemat. Ubranka wyglądają na ładne i zadbane, ale to są tylko zdjęcia a cena lekko zawyżona - tak uważam.

Gość ccc -całkiem ciulate trzewiki
jak dla mnie to trochę dużo .....dużo znaczy droga , bo tych ubranek wcale nie jest tak dużo :-o

Gość hghjyftdrseetqZ
to jest licytacja poczekaj do końca i zalicytuj na minutę przed końcem aukcji

Gość a jaaaaaaaaaaaa
do tego tam jest 6 czy 7 podkoszulek na krótki rękaw:o na co ci na tą porę roku???I te cienkie kurteczki?lepiej kombinezon kup;)

przelicz sobie cene ubran na sztuke, przy czym odlicz skarpetki, czapeczki, sliniaczki itd. wtedy wyjdzie, ile naprawde kosztuje sztuka ubrania. czesto aukcja wyglada niby fajnie, ale ma duzo sliniakow itp. a w przeliczeniu wychodzi nawet po 18 zl za sztuke - w ogole sie nie oplaca:O

Gość hghjyftdrseetqZ
rzeczywiście wychodzi dość drogo za jedna sztukę lepiej chyba kupić w lumpie tam przynajmniej sama możesz sobie dobrać zestaw i wyjdzie o niebo taniej, zaoszczędzisz tez na przesyłce

Gość a teraz ...
ten zestaw pojdzie za duze pieniadze

Gość bezradna matka
w lumpie???? jak mozna tak małemu dziecku kupowac smrody z lumpa???

Gość hghjyftdrseetqZ
mozna tak samo jak kupowac na allegro:)

Ja nie rozumiem w czym gorsze są rzeczy z lumpeksu od tych z allegro - tak samo noszone i używane... jeśli nie zniszczone i ładne to ja nie rozumiem oburzenia panienki "bezradnej", kupuj sobie w drogich sklepach jak Cię stać a jak kogoś nie stać to będzie kupował gdzie może... Wracając do tematu - moim zdaniem drogo...

Drogo jak na cenę startową dla licytacji. Ja poluję na tańsze i tylko z opcją "kup teraz".A skąd sa ubrania, to sie nie dowiesz.I racja, jesli ktoś się oburza, że ciuch może być z lumpeksu (a jaka to róznica?! i to i to noszone przez nieznane Ci dziecko) to niech zasuwa do sklepu z nową odzieżą.

Gość to nie są ubrania po jednym
dziecku, bluzeczkę z wielorybem i bluzeczkę w paski z pierwszego zdjęcia miał mój synek, tak samo brązowe spoodenki h&m i były kupowane kilka lat temu w lumpexie, czyli pochodzą z jeszcze wcześniejszych kolekcji

Gość grytka
majtki tez w lumpach kupujecie???

Gość co nie przeszkadza że są
ładne i jeśli ich stan jest taki jak w opisie to mysle ze warto

Gość zniesmaczona bardzo
zrobiłyscie se dzieciary a nie stac was na ich ubranie?

Gość hghjyftdrseetqZ
nie, majtek nie kupuje w lumpie, staników też, boty też kupuje nowe:) przez to, że odwiedzam lumpy na bieliznę mogę wydać więcej i z reguły komplet kupuję za 200zł:) buty 300zł w górę:)

"to nie są ubrania po jednym dziecku, bluzeczkę z wielorybem i bluzeczkę w paski z pierwszego zdjęcia miał mój synek,"Od kiedy to firmy wypuszczają po 1 egzemplarzu ciucha? produkcja obejmuje dziesiątki tysięcy egzemplarzy! :)

Gość nglka nie zrozumiałaś
chodzi mi o to że jesli ja je kupowalam 5 lat temu w lumpexie to znaczy ze wyprodukowano je jeszcze wczesniej czyli mają 6 lat najmniej, jezeli ktos sprzedajke ubrania po jednym dziecku to raczej nie trzyma ich 6 lat w szafie tylko sprzedaje od razu, ne?

Tez uwazam,ze drogie te ubranka .Na allegro mozna kupic ladne ale taniej. Poszukaj innych aukcji:) Nie sugeruj sie firma.

Gość do mam allegro
dziekuje dziewczyny za szczere wypowiedzi, poszukam czegos innego, czyli moga byc z lumpów ja niestety nie mam second handow w swojej okolicy i wlasnie znajoma polecila mi takie paki na allegro.

Gość sacramentoos
Bardzo fajne są te ciuszki, ale sama bym ich nie kupiła. Dziecko kilkumiesięczne rośnie w tepie ekspresowym i z ciuszkow wyrasta nawet czlowiek nie wie kiedy. Sama nakupowalam i co? W polowe ubran syn nawet nie chodzil :) Teraz ma 3 latka i w sumie wczoraj przyszla mi wielka paka ubran dla niego. Wiekszosc z metka, niektore uzywane i jestem mega zadowolona.. Duzo rzeczy bedzie jak znalazl do przedszkola :)