Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iigggg

Jmoja dziewczyna zrobiła sobie tatuaz

Polecane posty

Gość iigggg

i kolczyk wpępku.!!!Kończy studia ma 23 lata ostatni rok i takie szczeniackie zagrywki:O

Chyba, że wytatuowała sobie skrzydła jak Doda to wtedy ją utop zamiast rzucać :P Najbardziej Cię boli, że zrobiła to bez Twojej akceptacji :P

Gość VBNM
mam 23 lata, 2 tatuaze i kolczyk w brwi. jakis uposledzony jestes xD

Gość UVA
a ja mam 25 i kolczyk w pępku od 3ch lat myślę o tatuażu nie przesadzaj autorze

Gość PSedłonim_
Pozostało jeszcze zakolczykować rozum... :).

Gość UVA
witaj Psedło wszędzie Cię pełno :P

Gość PSedłonim_
Ty mi lepiej, Uva, wytłumacz, co siedzi w człowieku, który świadomie decyduje się na okaleczenie własnego ciała? Kompleksy?

Gość UVA
mozliwe, mam bliznę po operacji ale to mój przypadek jeżeli ktoś lubi i uważa za ozdobę to czemu nie? tak samo jest z makijażem, farbowaniem włosów itd.

Gość 21typ
dobra dziara nie jest zła ale smaic mi sie chce jak ktos ma smoka na rmaieniu albo czaszke haha i do tego grubasek z twarza mapeta

Gość UVA
a masz coś przeciwko przekłuwaniu uszu Psedło? pępek to miejsce które goi się najszybciej po piercingu

Gość PSedłonim_
Zatem, Uva, z kawałkiem stali w brzuchu wyglądasz atrakcyjniej? :) Ty wiesz, jak tatuaż będzie wyglądał np. za czterdzieści lat, kiedy skóra straci świeżość i do cna sflaczeje?

"co siedzi w człowieku, który świadomie decyduje się na okaleczenie własnego ciała? Kompleksy? " Pfff... Żeś dowalił. Nie kompleksy, a zwykły kaprys :D

Gość Rekinbiznet
Witaj, ten problem nie jest taki prosty do rozwiązania... Proponuję, abyś odwiedziła ten link i przedczytała zamieszczony tam artykuł. http://porady.notlong.com Powinien Ci nieco rozjaśnić sytuację. Szczerze pozdrawiam!

Gość PSedłonim_
Aha, to teraz rozumiem, Uva. Ty okaleczyłaś swój brzuch, ponieważ rany brzucha goją się najszybciej. Coraz bardziej zbliżamy się wyjaśnienia tajemnicy.

Gość UVA
atrakcyjniej dla siebie wiem że faceci tego nie lubią, przynajmniej Ci z którymi miałam lub mam do czynienia ale cóż nie można żyć pod dyktando faceta. Ja nikomu nie narzucam sposobu zdobienia ciała i oczekuję tego samego

Gość PSedłonim_
To dlaczego z kaprysu nie wwiercić w kość czaszki jedenastu stalowych trzpieni, gwintowanych, dzięki czemu można by sobie co drugi dzień nakręcać coraz to nowe końcówki?

Gość UVA
możliwości finansowe nie mają tu nic do rzeczy, ja sama sobie pępek przekułam i nie wmawiaj mi tu masochizmu Psedłonimie drogi

Gość UVA
skoro widzisz w tym jakąś estetyczność to sobie wywierć

psłd jaki Ty brutalny...zależy jaki to tatuaż niektóre są naprawdę bardzo ładne, a jak komuś się podoba to czemu nie? Też bym sobie zrobiła w jakimś mało widocznym miejscu :) które nawet jak sflaczeje kiedyś nie bedzie raniło oczu innymch :D

Gość PSedłonim_
Zatem uważasz, że stal w brzuchu to przejaw dobrego smaku estetycznego, a trzpienie wystające z głowy to zwykłe głupstwo?

Gość PSedłonim_
Zapomniałaś, bididi, o własnych oczach. :)

no ale wiesz jak już sie sflaczeje to sie sflaczeje to ten tatuaż nie bedzie najgorszy hehe

Gość PSedłonim_
Masochizm, masochizmem, Uva - choć zapewne przekłuwanie nic Cię nie bolało. :) Nie o to mi idzie, ale o to jaki stopień dewiacji musi osiągnąć rozum człowieka, który robi krzywdę własnemu ciału. :)

Gość UVA
popadasz w skrajności Psedłonimie, strasznie jesteś konserwatywny i używasz drastyków żeby udowodnić swoją rację. stal w pępku czy też jakiś ładny tatuaż to taki subtelny dodatek który się należy każdemu kto to lubi i nikomu to oceniać

Gość PSedłonim_
Bididi, weź balon, nadmuchaj go, pomaluj pięknie, a następnie spuść połowę powierza...

Gość UVA
czy skoro chodzę do dentysty i poddaję się strasznym mękom na własne życzenie z resztą bo chcę mieć ładne i zdrowe zęby to też dewiacja?