Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska z klasą

Jaki jest przedział wiekowy

Polecane posty

Gość laska z klasą

najbardziej podobających się kobiet co panowie?Proszę o szczere wypowiedzi

Gość laska z klasą
musztardko może i idiotyczne ale myślę że znalazłoby się setki dużo bardziej idiotycznych.Jestem ciekawa co panowie myślą na ten temat ot co.

Gość jannniiioo
przedział wiekowy jest najlepszy od 50 w zwyz ,młodsze traca wołowinkaa

No ok, wszystko w porządku, tylko na to pytanie nie ma odpowiedzi. Albo jest... przedział wiekowy 20-45, satysfakcjonuje Cię taki? Albo może 18-40? Przecież facetowi w wieku 30 lat może podobać się i 20tka, i 30tka, i 40tka. Tak samo facetowi, który ma 40 lat... może się podobać i 40tka, i 30tka, i 20tka.

Gość laska z klasą
Tak satysfakcjonuje mnie gdyż mam dosyć słuchania o sexownych 16latkach ot co.Temat jakby zakazany dlatego chciałam szczerych wypowiedzi.

Gość facet-36...
19 lat gorna granica

laska z klasą Tak satysfakcjonuje mnie gdyż mam dosyć słuchania o sexownych 16latkach ot co.Temat jakby zakazany dlatego chciałam szczerych wypowiedzi. Aaa.... to wszystko wyjaśnia. :)

Gość laska z klasą
No dalej panowie proszę o podzielenie się spostrzeżeniami na temat kobiet w danym wieku pliiiz ;0

Gość facet-36 latekkkk
zone mam w wieku 23 lata - nie narzekam, ale oprocz tego jeszcze raz na jakis czas podjade do takich stalych w wieku 18 lat - miodzio

Gość sambady z Oławy
Znam jedną 14-kę, która w seksie jest zajebista i przy tym śliczna, znam również i 22 latkę, która jest piekna, w łóżku też zajebista. Znam również i 40 latkę, która ma naturalną urodę, jest ładna no i w łóżku też cudowna. Czy taki przegląd Ci wystarczy ?

Gość laska z klasą
Nie wystarczy o tyle że chciałabym aby się więcej ludzi wypowiedziało i nie zważając na opinię innych podzieliło się swoimi spostrzeżeniami.