Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzial ktos tak

czarne rajstopy do czerwonej sukienki?

Polecane posty

Gość widzial ktos tak

ide na wesele niedlugo i mam sukienke czerwona i dodatki bede w czerni i tak ostatnio przymierzalam jakie rajstopy do tego i jakos bradziej mi sie podobaja na nodze czarne a nie cieliste. czy widzialyscie zeby ktos tak nosil? czy raczej zawsze nosicie cieliste?

Gość jjonnn
kabaretki sobie kup

Gość widzial ktos tak
nie lubie kabaretek i jak zalozylabym je do dopasowanej czerwonej kiecki to czulabym sie jak pani z ulicy :P

Gość Alexxxxxxa
Czytałam, że rajstopy nie powinny byc ciemniejsze niz dół spódnicy. Czyli zgodnie z "zasadami" nie powinnas ich ubierać. najlepiej przymierz wszystko tak jak planujesz i zobacz czy dobrze wyglądzasz i nie czujesz, ze cos jest "nie tak"

Gość chicochico
http://www.zeberka.pl/art.php?id=6164 a te rajstopy to już w ogóle hit ;) poluje na nie, więc możesz też o takim wzorze pomyśleć i nie słuchaj jakichś babcinych porad, skoro sama mówisz, że tobie się podoba.

te czarne w kropeczki boskie pewni załóż czarne i do tego dotatki i bedzie bosko byle nie kabarteki czy jakies czerwone :O bo bedzie burdelowo

Gość o ile wiem zasada dress code
głosi, że rajstopu powinny być w kolorzr butów - ze względu na efekt wydłużenia optycznego nóg, chociażby ;) kabaretki - nie, bo rzeczywiście potrafią się kojarzyć z kurtyzaną ;) Czarne rajstopy będa dobym pomysłem, pod jednym warunkiem - muszą być cienutkie, max 8 DEN, dasza wtedy tylko efekt delikatnej ciemnej mgiełki na nogach. Trendowi "obojętnie jaki kolor i styl ciuchów noszę, ale rajstopy będą cieliste" mówię zdecydowane "NIE". Gołe nogi do eleganckiej sukienki - IMHO zgroza.

Gość widzial ktos tak
no wlasnie dlatego zaloze te czarne bo optycznie wyszczuplaja i wydluzaj mi noge. bede miala cienkie gladkie i do tego czarne buty. bo mi jakos te cieliste nie pasowaly.

Gość o rany rany rany rany
Rajstopy w kolorze butow? Tez jakas babcina zasada. Moze tak bylo w latach 90tych, ale zauwazcie, ze od paru lat modne sa kolorowe buty czesto kontrastowe w stosunku do sukienki. Ale przy czerwonej kiecce to faktycznie lepiej niech beda czarne: czerwona sukienka, czarne rajstopy i buty :-) RAJSTOPY W KROPECZKI sa mega. Dziewczyny, kupilam takie w Cubusie :D