Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie synowa

co powiedzieć teściowej zeby się odczepiła.......

Polecane posty

Gość taka sobie synowa
do Magdalena- a wiesz ze już miałam od teściowej taką "dobrą radę" zeby wrobić męża! :) kurcze, czy wy wszyscy znacie moją teściową! :) same trafne wypowiedzi!

Gość taka sobie synowa
poza tym wcześniej tak było: że mąż nie chciał, chciał zebyśmy poukładali najpierw swoje życie, to mamusia doradzała zebym go wrobiła, bo wiedziała ze on nie chce, teraz chcemy, ale nie wychodzi - i takie pytania rzeczywiście sprawiają nam przykrość

Gość magmads
powiedz teściowej że te pytania Cię deneruja i stresują, a lekarz powiedział Ci że nie możesz zajść w ciąże bo masz stresujące życie i że nie wolno Ci sie denerwować bo w przeciwnym wypadku nigdy Wam się nie uda:)

Gość nie ma co się
rozgadywac ze starą,jedyna słuszna odpowiedz na pytanie teściowej to właśnie tak jak planowałas,jednym zdaniem,że mąż jest bezpłodny-no chciałabym widziec jej minę

Gość gość
moze ktos poradzi tesciowej jak odczepic sie od synowej ...................

Gość gość
to niemozliwe, szukam po necie od godziny jak odczepic sie od synowej i ciagle tylko czytam jak odczepiacie sie od tesciowej, nie ma portalu dla tesciow , ktorzy chca sie odczepic od dzici?????????????Bo jak sie odczepie w zly sposob to beda mowili, ze ich olewam albo nie interesuja mnie