Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialbym schudnac

Jestem grubym facetem, chce kupic Orbitreka, czy to dobry pomysl?

Polecane posty

Gość chcialbym schudnac

Orbitrek to urzadzenie ktore stymuluje wiekszosc miesni czy lepiej kupic cos innego?

taniej wyjdzie przestać się opychać a zamiast orbitreka po prostu chodzić na piechotę

heh skuteczniejsze są normalne ćwiczenia bo efekt będzie taki sam ale będziesz miał też lepszą wytrzymałość, wolniej będziesz się męczył i ogólnie poprawi Ci się sprawność fizyczna a nie tylko konkretnych mięśni

Gość do osoby wyzej
wredna jestes, myslisz ze nie zaczalem diety skoro mysle powaznie o odchudzaniu i zakupieniu sprzetu? wyczerpalas limit dowcipow na ten miesiac. moze wypowie sie ktos powazny?

Gość do formoza
Wez kobieto sie nie wypowiadaj. Sama dieta i spacery nie wystarcza. Autor watku idzie w dobra strone chce cwiczyc :) zamiast go wspierac ty pierdzielisz glupoty ... Jak tylko Cie stac na orbitreka to kupuj :) Ja niestety nie moge miec takiego bajeru w domu (mam malutka kawalerke) i bardzo mnie to boli :/

Gość grubasom nic nie pomoże Oluś

Gość do kantu dupy
w sensie, że orbitrek to tak ciężki wysiłek? spaceruje codziennie ponad godzinę bo lubię... nie siedze całe życie przed tv... i czasem jeżdze na rowerze. ale fakt, wsiadlem na silowni na orbita i troche bylo ciezko, dalem rade 15 minut

szybki marsz to najlepsza forma ruchu, odezwali się tu chyba jacyś fanatycy ćwiczeń i wszelkich przyrządów

kant dobrze pisze, najpierw trzeba trochę oderwa się od siedzenia na tyłku i ogólnie rozruszać ... zresztą nie wiadomo jakiego stopnia jest otylość.... zbytnie obsiążenie może uszkodzić np stawy.....

Gość promocja-50
ja tylko na chwile, chciałam sie zapytac czy od orbitreku wyrobią sie mięśnie czy raczej sie wszystko ładnie wyszczupli (bo chidzi mi o to pierwsze)

Gość promocja-50
sorry chodzi mi o ładne wyszczyplenie, nie chce mięśni

Gość do formoza
a co ty myslisz ze jak ktos ma nadwage to sie nie rusza z domu? czytaj uwaznie to co sie do ciebie pisze, jezdze na rowerze, chodze na basen i robie spacery, o orbitrek pytam bo to byloby pierwsze moje urzadzenie do cwiczen... geez, inteligencja jest dzisiaj w zaniku

kochany to ja nie wiem skąd jesteś taki gruby....niby inteligentny a nie umie policzyć se kalorii ....

Gość promocja-50
schudnąc-nie koniecznie (wydaje mi sie ża mam dobrą wage) ale właśnie wyszczuplic, tzn nie powinna ustawiac na jak największy opór?

jeśli jesteś młoda promocja-50 to na pewno ładnie Cię orbitrek wyszczupli a nie obedrze z mięśni:P ...najlepiej byłoby, gdybyś opór ustawiła na spalanie tkanki tłuszczowej, czyli na najmniejszy opór,ale nie zaszkodziłoby tak troszkę podkręcić oporu o powiedzmy dwa obroty :)

Gość promocja-50
no mam 20 lat, dzięki za odp ;)

Orbiterek jest niewygodny a te ruchy ręką to pic na wodę o wiele lepiej kupić rowerek stacjonarny.Poza tym mnie stawy obciąża.