Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja31

szczytowy objaw śluzu

Polecane posty

Gość alicja31

był gdzieś taki temat ale zniknął - jak u Was wygląda ten szczytowy objaw śluzu? jak ma się do owulacji?

Gość alicja31
no dziewuchy - żadna nie wie ? zaczęłam się tym interesować od miesiąca i trochę trudno się połapać, cała teoria ma się średnio do praktyki...

Gość alicja31
nooo, Staraczki :) po czym poznajecie owulkę?

Gość kukuruku.plum
po skoku tepki i po ponoc po śzczucie sluzu ale ja tez jeszcze tego nie opanowalam do konca ale zerknij na stronke 28dni.pl tam sa specjalisci od tego to ci powiedza załóz sobie konto na 30dni darmowe nie musisz nic pisac ale dziewczyny sa mile i jak masz jakies pytania czy klopoty to ci postaraja wyjasnic ja bylam zielona jak jabluszko i wytlumaczyly mi niektore nurtujace mnie zagadnienia powodznia

Gość kukuruku.plum
no mi sie wlasnie wydaje ze to z temperatura jest latwiej po prostu kladziesz na wyciagniecie reki termometr nastawiasz budzik jesli zazwyczaj wstajesz pozniej ( prznajmiej u mnie tak jest teraz ze normalnie wstawalam o 6.30 - 7.00 ale teraz moge leniuchowac i do 10 wiec nastawiam budzik) przebudzam ie na chwile mierze temp. ( dobre sa do tego termometry elektroniczne z zapamietywaniem ostatniego poiru - ale owulacyjne) i dalej ide spac potem zapisuje na wykresie i juz i latwiej mi wypatrzec skok temp. niz to czy sluz jesy taki czy owaki i czy zklucony czy nie itd a w dodatku na 28dni dziwczyny jak cos doradza i zinterpretuja wykres jak sama sobie nie jestes w stanie z tym poradzic wiiec mimo to zachecam tym bardziej ze pierwszy miesiac jest testowy - czyli za darmo niezobowiazujacy