Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenchen

INGLOT - co polecacie?

Polecane posty

Witam! Postanowilam zapytac Was drogie Forumowiczki, co sadzicie o produktach tej marki i jakie polecacie? Firme odkrywam dopiero, poniewaz wlasnie wrocilam z zagranicy, gdzie Imglota (jeszcze) kupic nie mozna... Paleta barw Inglota zachwyca! Ceny rowniez chyba nie sa wygorowane? Do tej pory kupilam: - cienie (paletka 5 wybranych kolorow - 45 zl) - uwazam ze ich jakos jest dobra! - b. porownywalna do Artdeco ktorych wczesniej uzywalam - kredke do oczu (ok. 19 zl) -tu sie rozczarowalam, poniewaz jest za twarda... - korektor zielony w sztyfcie (15 zl) - super sprawa! Kolejnymi planowanymi zakupami sa: baza pod podklad ( w takiej przezroczystej tubce), pedzle do makijazu z wlosia naturalnego i puder rozswietlajacy. Czy uzywal ktos tej bazy? Podobno ma byc matujaca, ale ale pytanie: jak dlugo utrzymuje sie efekt? Bylabym b. wdzieczna za wszelkie wskazowki!

Gość testerek
ja stawiam tylko na lakiery do paznokci nic więcej mnie nie zaskoczyło w Inglocie a ceny dodasz kilka groszy i kupisz znacznie lepsze marki

- lakiery są warte swojej ceny - zmywacz do paznokci kiedyś miałam, był genialny (tzn bez problemów zmywał bardzo ciemny kolor), ale nie pamiętam nawet za bardzo jak wyglądał, bo to było ze 2 lata temu. A że kosztował sporo, to jakoś więcej się nie skusiłam

Gość Nieszczęśliwa77
Miałam tą bazę i jest naprawdę super - polecam.

Gość tylko lakiery
co prawda mają moim zdaniem za krótki pędzelek - jak jest pół buteleczki, ciężko się wydobywa lakier ze środka. Ale za niecałe 20 zł to nie szkoda wyrzucić nawet połowy i kupić kolejny, a kolorów jest mnóstwo do wyboru.

Gość gryczka
Cienie mnie nie zachwyciły, wydaje mi się, że się osypują. Ale fakt, że mają świetny wybór mocno nasyconych kolorów. Być może osypywanie to kwestia techniki nakładania - nie mam zbyt wielkiej wprawy. Liner do kresek też średni - bardzo piękny kolor, ale aplikator trochę za gruby i po wyschnięciu tusz lekko się kruszy. Za to lubię lakiery. Piękne kolory, dobrze się rozprowadzają, dosyć długo utrzymują na paznokciach i są wydajne.

Eyeliner jest niezły. Tzn. też mi się kruszy, ale nie potrzebuję go za często, więc zdaje egzamin. No i lakiery, lakiery!

mnie przypadły do gustu tylko lakiery do paznokci. no i ewentualnie kredka do frencza. nic poza tym nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia... miałam eyeliner inglota, ale totalna porażka, po dwóch tygodniach zasechł. no i wcale nie jest to jakaś nadmiernie tania firma...

Gość cube
ja z Inglota używam tylko cieni..mają tą zaletę, że nie rolują się, no i paleta kolorów jest bardzo duża, zawiodłam się bardzo na tuszu do rzęs..ile by się te rzęsy malowało i tak efektu kompletnie nie widać, no i jeszcze faktycznie lakiery są bardzo dobre..co do podkładów i pudrów to się nie wypowiem, bo jeszcze ich nie używałam

Cienie, lakiery, kredki do oczu. niektóre błyszczyki. Za to maja fatalne pomadki.

Cienie są fajne jakościowo - ja mam super fiolecik z tych w podłużnych pudełeczkach i jestem zadowolona z niego.Skoro tak ładnie piszecie to może się skuszę na lakier w jakimś fajnym odcieniu czerwieni bo coś mnie ostatnio kusi taki kolor :)

Gość u mnie się cienie własnie
rolowały!choć kolorki super,lakiery b długo są świeże,mam takie sprzed 5 lat -nie gęstnieją!

Gość cienie do dupy za te cene
wole isa dore

Fajne : pędzelki do cieni , błyszczyki , lakiery , odżywki i zmywacze do paznokci , róż w kamieniu . Cienie osypują się , wałkują , fluid nie matuje , puder też nie za długo się trzyma .

Gość inlotkaaa
swietne sa pudry sypkie rewelacja!!!!!!!!

Gość ciężko powiedzieć
nie kupuje od dawna już inglota po strasznie ceny podbił

Gość anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa28
To jak jest wkoncu z tymi pudrami :O :( ?

Gość No stress:)
Witam:) Co do tych tradycyjnych cieni, nie zrobiły na mnie wrażenia, ale jestem ciekawa jak jest z sypkimi cieniami?? Wydają się być fajne i mają super kolory. Co Wy na to??