Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka20v

mialam ponad 30 partnerow sexualnych

Polecane posty

Gość malinka20v

mam 20 lat i mialam ponad 30 partnerow sexualnych (w tym i kobiety), przestalam juz liczyc. byl i taki czas kiedy sypialam z kilkoma w tygodniu. od 2 miesiecy nie sypiam z nikim i juz nie bede. mialam bardzo ciezki okres w zyciu. nie chce pisac dlaczego to robilam bo i tak wiekszosc z was nie zrozumie. nazwiecie mnie dziwka tak czy inaczej. zmadrzalam i wiem, ze nie warto. poczekam na kogos wyjatkowego i tylko jemu bede sie oddawac. ale w tym wlasnie problem. chcialabym byc szczera jesli mnie zapyta o ilosc partnerow... no ale. czy ja mam w ogole szanse na normalny zwiazek?

Gość somebody well known
nie masz zacznij znów puszczać szpary hurtowo, nic lepszego cię nie spotka

Gość asdasdsanfjkafl
ja mam 17 lat i spałam z 5 facetami z jednym bylam rok, z 2 pare miesiecy i od 5 miesiecy jestem z obecnym 2 stosunki z bliskimi kolegami 🖐️

Masz szansę na normalny związek, ale raczej nie mów że mialaś 30 partnerów seksualnych. Powiedz że miałaś kilku i że dokładnie nie pamiętasz ilu.

Gość nieżałuję21
tak to już jest w życiu, że czasem się robi głupoty. Ja jestem w trochę podobnej sytuacji- 21 lat i partnerów maiłam 19 lub 20. i tez mi się zdarzało po 3 w ciągu tygodnia. Po ostatnim dramatycznym niewypale, postanowiłam, że się zmienię. Od prawie miesiąca nie uprawiałam seksu i jest ciężko, ale nie chcę robić więcej głupot. Życzę Ci powodzenia :) ale szczerość, to Ty sobie daruj.. to nie jest dobry pomysł.

Gość saunowicz
jk nie miałaś 30 w roku to niejest zle niemasz się czym przejmować

Gość adwokat
Facet ktory zapyta cie o ilosc partnerow w przeszlosci juz z gory powinien miec szlaban...to jest idiotyczne pytanie i nic nie ma wspolnego z przyszloscia a tylko ma na celu zaspokoic jakies chorobliwe uczucie zazdrosci. Jesli polaczy was prawdziwe uczucie to twoja i jego przeszlosc seksualna nie powinna odgrywac zadnej roli - z wyjatkiem korzystania z doswiadczenia dla obopolnej korzysci.

Gość normalnie w szoku jestem
adwokat dobrze gada;)

Gość zaden facet by tylu partnerow
nie przebolal

Gość małoooooooooooooooooooooooo

Gość rozumiem że szukasz następnych
Ps. zapodaj fote ...........pomyślimy !!!!!! :P 🖐️ :classic_cool:

hmmmm zrób tak jak każda kobieta....powedz ze miałaś trzech....hahah kantu dupy sie nie czepiam bo na anonimowym forum mozemy przyjac ze jest szczera...;) całą reszta pozdrawiam

Gość najlepszy jebaka na pdn
No i czym sie ty chwalić. Tylko trzydziestu? I pewnie wiekszośc po pijaku i sie zlało w 30 sek. O czym tu mówić? Weż sie za robote i napisz jak przekroczysz setkę.Bez tego nie masz szans na normalny związek. A powody jakie miałaś? Oddawałas dług, z zemsty, dla zakładu, dla dragów? A kogo to obchodzi? Ważne, ze masz dobry początek:)

"Jesli polaczy was prawdziwe uczucie to twoja i jego przeszlosc seksualna nie powinna odgrywac zadnej roli - z wyjatkiem korzystania z doswiadczenia dla obopolnej korzysci." Ale już przeszłosc kryminalna to pewnie nie. :o🖐️ Byleby się puszczać, a potem korzystać z tego co maja te które się nie puszczały, zaufanie faceta. 😴🖐️

Mialas tylu partnerow w twoim otoczeniu pewnie nie masz dobrej opini.moze myslisz ,ze nikt nic nie wie,ale ludzie pewnie swoje wiedza.moze znajdziesz kogos kto cie wczesniej nie znal,ale lepiej sie nie przyznawaj.to jest bardzo duzo w calym zyciu duzo kobiet ma tylko kilku a ty 30 w wieku 20 lat:O jezeli sie zmienials to zamknij ten rozdzial i nie wracaj do tego:) przebadaj sie lepiej:)

"I idź na operacyjne zwężanie pochwy. Nie jest miło wpadać do studni..." To akurat jest mit. Niby czemu dziewczyna często uprawiająca seks ze stałym partnerem miałaby nie mieć takiego problemu, a rozwiązła tak? :D🖐️

prawiczek z wiara dokladnie to glupi mit a facet jak przeleci 30 kobiet to jest super,zajebisty a kobieta to juz ma studnie chore pdejscie

Gość cool kulka
Ten topik to prowokacja a wy tu pierdolicie jakby was ktoś w dupe gniótł :o

Gość dafinna24
w sumie nie ma si czym chwalic ale to tylko twoja sprawa i nikomu nic do tego, a facetowi lepiej nie mow bo albo nabawi sie kompleksow albo wyrobi sobie o tobie nie zbyt dobre zdanie a tego nie chcesz, ale i tak i tak zrobisz co bedziesz uwazala pozdrawiami powodzenia

Gość porzadny facet cie nie zechce

Komediant Masz szansę na normalny związek, ale raczej nie mów że mialaś 30 partnerów seksualnych. Powiedz że miałaś kilku i że dokładnie nie pamiętasz ilu. ------------------ jak masz radzic cos takiego, to lepiej nic nie radz. jakby mi kobieta powiedziala - mialam kilku, nie pamietam dokladnie ilu. to wtedy bym sie zastanawiał. ja miałem kilka partnerek i pamiętam wszystkie doskonale. powiedz mu prawde o swojej bujnej przeszlosci. albo zrozumie, albo nie. co bylo, a nie jest.. ja w przeszlosc nie patrze, uwaznie obserwuje terazniejszosc za to ;)

Angel from hell prawiczek z wiara dokladnie to glupi mit a facet jak przeleci 30 kobiet to jest super,zaj**isty a kobieta to juz ma studnie chore pdejscie ----------------------- Angel - po co dyskutujesz o "głębokości pochwy" z kimś kto w tej pochwie nigdy nie był? człowieczku z wiarą. mogę Cię zapewnić, że kobieta która urodziła dwójkę dzieci jest w stanie przyjąć penisa i mieć orgazm. nie musi do tego używać butelki po coli. :D

Gość ertyrdfg
nllllllllllllllle

Mysle,ze to dosc duzo,nawet bardzo duzo ale ja bedac z osoba z bojna przeszloscia wybaczylam i jestem tolerancyjna ale mezczyni nie sa tak tolerancyjni w tych sprawach jak kobiety...

Gość bardzo duzo - za duzo

Gość po latach

Powiem tak. Jak będziesz z kimś w związku to nie będzie pytał. Inaczej jest jak będziesz już miała męża, sama mu powiesz bo cię będzie od środka żreć poczucie winy. I wtedy już nie będzie tak różowo, wiem bo sam przez to przechodzę. Być może trafisz na takiego który ma podobny licznik i nie będzie to mu przeszkadzać (chociaż wątpię jak mu powiesz ze miałaś 5-10 a potem się okaże ze było ich x3). Mąż cię znienawidzi, twoja przeszłość zniszczy rodzinę.