Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrfgrtgrtggtg

Co wy byście zrobiły??????

Polecane posty

Gość vrfgrtgrtggtg

No więc tak jakiś czas temu odszedł powiedział ze szuka sobie innej. Puściłam go wolno. Po 2 miesiącach wrócił na kolanach powiedział że nei wyobraża sobie życia bezecnie (jak do tej pory nie spędzaliśmy razem świąt urlopów urodzin niczego )Powiedział ze się zmienił i że przemyśllal i ze wcześniej nie wiedział czego chce a teraz już wie chce mnie) I z ejuz chce te świeta urlopy to wszystko razem. Powiedział że się będzie starał. I owszem przez 3 długie miesiące tak robił. D o tego poniedziałku zadzwonił i powiedział (dzieli nas duża odległość on jest w uk) powiedział że nie chce żebym przyleciała na swoje urodziny do niego na urlop jedzie sam a sylwestra spedza ze znajomymi.Acha dodam ze stwierdzil z ejego znajomi mnie nie lubią. Co wy byście zrobiły ??????

Gość znalazlabym madrzejszegoi

Gość lukierkowamama
zostaw go po co Ci nieslowny facet

Gość terteterer
ale to związek na odległość, ludzie.

widac lojalna jestes ale czy on rowniez?? jak sie o tym przekonasz bedziesz wiedziala jak postapic

Gość mam alergie na facetow
jak chce sam wszystko robic, to droga wolna :P widac, ze zadnych wnioskow nie wyciagnal :o szkoda Twojego czasu ;-)

Gość vrfgrtgrtggtg
no własnie zero wniosków. Powiedzialam mu ze przez ostatni rok tak robimy tz raz jest dobrze raz zle non stop i że tkwię w martwym munkcie. Na co on ze ja tkwię w martwym punkcie i go wciagam w ten martwy punk.

Gość jkadgdkjd
olej go! on nie jest wart postac ci kolo tylka....

Gość kopnij go natychmiast
tak ze wstrząsem niech myśli że nie żałujesz ale nim targnie ale wyjścia nie ma

Gość vrfgrtgrtggtg
jestesmy na odleglosc i teraz sie widzielismy 2 tygodnie bylo fajnie i super. Po czym zadzwonil i stwierdzil ze niec hce zebym przylatywała na moje urodziny bo jest żle meidzy nami a bedzie jeszcze gorzej. martwi go tylko tyle ze zapewne za jakis czas zateskni za mna i ze znowu bedzie chcial byc zemna. Ale jak narazie to on ma inne plany . no masakra jakas

na razie on myśli, że będziesz na każde jego "pstryk" - gdzieś musiałaś mu dać taki powód do myślenia najbardziej go ukarzesz jeśli będziesz udawała zupełny brak zainteresowania to boli faceta ...bardzo (za to nie boli kiedy kobieta płacze i mówi żeby nie odchodził, bo kocha)

Gość vrfgrtgrtggtg
acha po tym jak to powiedzial na drugi dzien dzwonil i pisal na gg w sumei to nic nie napisal. dzwonil tez na komórke i na stacjonarny i do pracy dzwoni generalnie dzwoni ja nie odbieram bo nei wiem co mam mu powiedziec. Jakies pomysly???? Ja zdaje sobie sprawe z tego z epopełnia się blędy. Jak sie rozstalismy kiedys tam i on wrocil stwierdzilam ze jest spoko i ze sie ciesze ze juz mu w glowie przeskoczylo i ze wie czego chce. No a teraz to ja juz nei czaje o co mu chodzi. Co ja mam mu powiedziec?

Gość mam alergie na facetow
no masakra, nie chce zebys niedlugo przyjechala na swoje urodziny, na urlop planuje jechac sam, sylwek ze znajomymi :o i jedyne co go martwi, to ze moze mu sie za jakis czas zateskni, pewnie jak bedzie mial parcie na sex :P

Olej go!! to palant i ma Cię gdzieś Co ty jesteś, panienka na telefon, jak mi się zechce, to zadzwonię to przylecisz do mnie, i będzie miło, a teraz nie mam ochoty to spadaj na szczaw?? I Ty masz wątpliwości przy takim traktowaniu???

on jest niedojrzały dobrze...mieliście przerwę w jaki sposób on w trakcie tej przerwy pracował nad sobą? Prawdopodobnie w żaden więc zrozum, że to tylko puste słowa

Gość vrfgrtgrtggtg
no wlasni ebalam sie tego jak do niego wracalam ze znowu mu sie odwidzi. Powiedzial ze wie czego chce i ze mu sie juz nie odwiedzi bo wie co stracil. Zapewnial ze bedzie oki i ze wie czego chce. A ja zalozylam ze skoro on ma 32 lata to moze naprawde cos mu tam przekoczylo i ne bedzie tak robil. a tu klops jak zadzwoni kolejny raz co mam powiedziec? bo to chyba ze jestem mega zawiedziona i nei chce go znac i tak nie zrozumie

Gość to ja autorka
dzwigne tamat moze teraz ktos sie wypowie i powie mi co mam zrobic

Gość olej typa szybko

Gość magiczny karp
wywaliłabym taką znajomość do kosza :(

Gość to ja autorka
no ja juz własnie zrobiłam tak pare razy ale ostatnio tz jakies pól roku temu definitywnie- jak mi sie wydawało- ale on mowil i obiecywał ze się zmienił i że wie czego chce, że chce mnie ze jest zdecydowany ze chce juz wspolnie wszystko robić.....no i jak widze po 3 miesiącach mu sie odwidziało ....kurcze czuje sie tak zawiedziona że masakra