Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

z czym jesć oliwe?

Polecane posty

Gość
no własnie nie z sałatka z czym mozna jeszcze?

Gość
mam wrazenie że jak ja upieke to straci kalorie a to moj sposób na przytycie , dzięki kaffe codzinnie zamierzam pic 50 ml albo 100 ml to 800 kcal dodatkowo

Gość
tylko że własnie pic sama to niebardzo , bo jest obrzydliwa:O

przerwa od samej oliwy chyba nie przytyjesz. Zacznij jeśc dużo i kalorycznie. fast foody pomagaja.

Gość
no od samej nie, ale oliwa plus to co zawsze i przyn ajmniej zdrowo, a nie te fast foody własnie nie wiem zobacze i dam znac, lae nie wiem z czym ja jesc :O:O

Przerwa nie zrj tego tyle bo brzuch sam rosnie a resztz nie - juz probowalam... Jedz maslo z sola na chlebie - to cos tam daje. Ja zrem ostatnio zabielacz do kawy w proszku... zobaczymy co to da

niop, tak jak od piwa - mi sie tak zrobilo:) i jeszcze zrem od trzech dni gulasz taki miesiasty i tluszczasty moze co z tego bedzie!!! na silownie juz nie chodze nie chce mi sie, ociezala jestem

Gość anorcia
czytałam, ze nie oliwa, ale olej z pestek winogron jest najbardziej kaloryczny. Nie zmienia smaku potraw, więc można go dodawać do wszystkiego.Pijąc- jedząc go codziennie można nawet przytyć do 1 kg tygodniowo.Ja marzę o przytyciu, ale jak na razie klops i kości!

Gość jak iedobra to kup sobie lepsz
Prawdziwa, dobra oliwa pachnie i smakuje tak, że nawet samą można jeść, albo np. maczać sobie w niej bułkę, np. ciabatę... Mniam. Zainwestuj w dobrą oliwę.

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG
WEJDZ NA GG

Gość
oliwa ma mniej wiecej tyle samo kalori co ten olej trzeba po prostu zwiekszyc kalorycznosc dań mi sie udalo przytyc w lato 3/4 kg i to nawet na rekach i nogaach tylko nie wiem jak pozostać przy płaskim brzuchu :O:O oliwa jest chyba ok , ta dziewicz tylko ze mi za bardzo ogólnie nie podhcodzi ale bede sie zmuszaac :O:o ok chwilka, tylko ze nie abrdzo moge rozmawiac, lookam do kompa co jakis czas

Gość
Po tej oliwie tak przytyłaś?

Gość prosze wejdz czekam

Gość
nie , nie przez oliwe z oliwa zamierzam teraz spróbowac wtedy obżerałam sie i to mocno do granic mozliwosc, ale zoładek sfiksował i mnie bolał mocno prawie cały czas :O i przerwałami znou shcudłamale zamierzam znowu przytyc :O:O

Gość
Ja bardzo lubię jeść,ale obżerać się nie potrafię :o no i słodyczy nie lubię :o a przydałoby się parę kilo :o

a mi sie udalo przytyc :) zaczelam jesc to co lubie i niczego sobie nie odmawiac a i najwazniejsze obfite sniadanie rano :) i normalne posilki w ciagu reszty dnia :)

Gość
no i lepiej sie az tak nie obzęrac bo źle sie na tym pozniej wychodzi :O słodyczy nie lubisz ? przytyc przytyciem ,ale jak to potem utrzymac? mooniska --ile ?:]