Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z siebie bardzo dumna

bylam pierwszy raz u ginekologa i jestem z siebie dumna

Polecane posty

mozecie sie smiac ale jestem z siebie dumna. Dlugo sie z ta wizyta ociagalam, balam sie, wrecz okropnie sie krepowalam. Mam 21 lat i ta wizja mnie przerazala. Ale wkoncu sie przemoglam i sporo stresu mnie to kosztowalo. Ale bylo oki, nic nie bolalo, od tej chwili bede chodzila regularnie!

dostałam orgazmu gdy doktor wkładał mi te swoje przyrządy w odbyt :D a na koniec w podziękowaniu obciągnęłam mu z połykiem

zawsze znajdzie sie jakis przyglupawy podszywacz, ktory nie ma nic ciekawego do przekazania

Gość zemsta fryzjera
Witaj Autorko! Mialam dokladnie tak samo jak ty, nawet wiek sie zgadza :D czulam ulge gdy mialam to juz za soba i bylam z siebie zadowolona, ze przelamalam swoje irracjonalne opory. Pozdrawiam !

Ja się najbardziej na świecie bałam usg dopochwowego...wcale nie było to dla mnie śmieszne...z przerażenia zapomniałam gaci z gabinetu...wcale nie bolała i nie było się czego bać;)

zemsta fryzjera - wlasnie strach byl irracjonalny, bo badanie bylo bezbolesne, szybkie wsyztsko bylo oki Miss. M - tez mialam usg dopochwowe bo bolalo mnie podbrzusze a wszystko bylo ok wiec to usg tez mialam a w ogole nie bolalo :) Ogolnie bylam bardzo zdziwiona ze wszystko odbylo sie tak bezbolesnie, bo koleznaki mowimy ze badanie nie jest zbyt [rzyjemne i troche boli a mnie nie bolalo nic :) jestem z siebie dumna ze przelamalam strach - a przelamanie strachu to bardzo duzo

Eej a lepiej iść do kobiety cz do faceta ginekologa? Mówią że facet niby lepszy ale ja myśle że faceci zostają ginekologami po to żeby oglądać cipki i cycuszki

Gość krew z szafy
ja też muszę iść, ale sram w gacie na samą myśl. więc poczekam aż też mi 21 stuknie :P

Bać to sie można dentysty ale ginekologa?! Moje drogie panie jeśli tak przeżywacie zwykłe badanie to ciekawe co będzie jak przyjdzie do porodu :)

Bać to sie można dentysty ale ginekologa?! Moje drogie panie jeśli tak przeżywacie zwykłe badanie to ciekawe co będzie jak przyjdzie do porodu :)

ja poszlam do kobiety, prywanie, do faceta nie chcialabym isc. Jomi - dentyscie pokazujesz swoje zeby, a ginekolowi krocze! to dla mnie jest duza roznica. Buzi nie wstydzialam sie otworzyc, ale wstydzilam sie rozkraczyc przed obcym czlowiekiem:p

Do lekarza sie idzie po diagnozę a nie na randkę to czego tu sie wstydzić.

Gość zemsta fryzjera
Jomi (jomi28@tlen.pl) Bać to sie można dentysty ale ginekologa?! Moje drogie panie jeśli tak przeżywacie zwykłe badanie to ciekawe co będzie jak przyjdzie do porodu Jomi - tez sie nad tym zastanawialam....I nie ukrywam ze sama wizja porodu mnie przeraza, ty bardziej ze moja mama rodzac mojego brata (pierwsza ciaza) o maly wlos sie nie wykrwawila, byly komplikacje.... rodzila chyba z dobe ... a czytalam w ktoryms temacie, ze zdolnosc do latwego przechodzenia porodu lub jej brak sie dziedziczy po matce....

Gość zemsta fryzjera
A ja bylam wlasnie u faceta :) Mialam obawy z tym zwiazane, nie bede wam wciskac ze nie, ale okazaly sie niesluszne :)

tez sie boje porodu, jak o tym mysle nogi same mi sie krzyzuja:p,

Nie ma sie czego bać i nie należy czytać opowieści o krwawych porodach które trwają dobę i dłużej. Samo urodzenie dziecka trwa 30-40min a od momentu wystąpienia pierwszych skurczy do pojawienia sie dziecka na świecie trwa to ok 12 godz. Teraz przy jakichkolwiek komplikacjach jet wykonywana cesarka.

Gość hrehh
a ja ci powiem odwrotnie jesli idziesz do gina to on czy tez ona tyle juz tego widzieli ze nowooscia nie jestes jak nogi rozlozysz podchodza doo tego przedmiotowo i jesli nic ci nie dolega to badanie samo w sobbie nie bioli a u dentysty to iinna zabawa bo juz ten smrod mnie zabija i żygam a jak pani mowi otworzyc buzie to sie boje jak 5 latka w dodatku niech zaczela by wiercic i ten bol no dobra zaraz kros wyskoczy ze znieczuleniem ok ale wczesniej trzeba zrobic zastrzyk w dziąsło tez boli wiec z dwojga złego wole gina

teraz ja tez wole gina :p alestrach przed pierwsza wizyta byl paralizujacy