Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steggalia

Banda panikarzy!!

Polecane posty

Gość Steggalia

Matko, co te media z ludzmi robia... Przeziebilam sie ostatnio. Normalne o tej porze roku. Ale ludzie widzac mnie zakatarzona, traktuja mnie jak co najmniej tredowata. Co kichne (zaslaniam sie rzecz jasna) to panika wokol- wiadomo swinska grypa zbiera zniwo he he he :) . Jutro (chcac nie chcac) ide do pracy i mam nadzieje, ze szef tez ze strachu pusci mnie do domu. Bedzie czas poleniuchowac. A zeby bylo smieszniej to nasz prezio tak sie grypa przerazil, ze postanowil sie zaszczepic. Teraz lezy w szpitalu, bo skutki uboczne po szczepionce niemal go na drugi swiat nie przeniosly. Ludzie, ludzie...

Gość robienie laski zabezpiecza

Gość w ramach zabezpieczenia przed
grypą -zrobię laskę z połykiem.

Gość nie kichac na monitor
bo mam nieuaktualnionego anty wirusa

Gość Steggalia
Przykro mi, ci ktorzy weszli na ten temat sa juz zarazeni. Sorrry, no... ;) A swoja droga to nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale na ulicach coraz czesciej widze ludzi w maskach. Kurde az sobie zakupie taka kule na glowe, jaka kosmonauci nosza. A co, bedzie szpan. :) Tylko najpierw musze katar wyleczyc, bo se osmarkam szybke w tej kuli i bedzie poploch...

wiesz to sie oplaca, spanikowany naród to głupi naród ktorym sie latwiej manipulije

Gość Steggalia
O to wlasnie w tym wszystkim Bombarda chodzi. Taka swinska grypa to super sprawa, bo i kryzys finansowy schodzi z pierwszych stron gazet, i bezrobocie, i kolejne przekrety. Liczy sie tylko ze w Pcimiu dolnym na grype zeszla Grazyna W. i narod ocipial ze strachu. A to, ze statystycznie biorac mamy wieksze szanse na to, ze nasz wlasny kibel eksploduje i wyniesie nas przed oblicze sprawiedliwego, anizeli na to ze ulegniemy swinskiemu pomorowi, to nic nie szkodzi. Durny narod lyka wszystko co mu sie poda. Baaa nawet da zarobic na szczepionkach. A ja sie kiedys dziwilam, jak to mozliwe, ze tysiace osob dalo sie zamknac w obozie przez setki osob. Przeciez przewaga silowa wskazywalaby na to, ze zaden dyktator nie ma racji bytu. Ale ludziska to jednak banda bezmozgich owiec. uuuupsss. Za rok bedzie owcza grypa. :) Niech no nazwe opantentuje. :)